Mitől lehet az, hogy üresben, álló autó, járó motorral a fordulatszám elkezd ingadozni?
Figyelt kérdés
nem tudom lehet e hozzá köze, de eléggé kifogyóban volt az üzemanyag.2009. nov. 10. 19:54
1/7 anonim válasza:
Milyen autó, milyen motorral? hideg vagy meleg motor?
2/7 A kérdező kommentje:
rover 620 SI, 1999cm3(honda motor), és hideg motorral.
2009. nov. 10. 20:06
3/7 anonim válasza:
Ha csak hideg motornál van,akkor valószínű az elektromos szivató teszi a dolgát.Ha nem kiugró az ingadozás, akkor szerintem nem kell aggódni.
Nekem 1.8-as mondom van, inditás után az is feltornázza fordulatszámot 1200köré, majd elkezd csökkenni és beáll 800 körül.
4/7 A kérdező kommentje:
csak azért ijedtem meg, mert ilyet még sose csinált, és elég kiugró volt az ingadozás, és folyamatosan csinálta, nem állt be. aztán elindultam vele, és ugyanúgy folytatta váltásnál.úgyh ink leálltam vele, hátha baj van:S azért remélem tényleg nem nagy a baj. csaj vagyok, sajna csak hajtani tudom:D
2009. nov. 10. 20:17
5/7 anonim válasza:
Az előzőeket is én írtam,
ha eddig sose csinálta, hidegbe se, vagy tényleg nagyon felpörög 2-3ezer köré, menetközben is észre lehet venni,akkor látogass meg egy szerelőt, lehet hogy valamelyik jeladó ment tönkre/elkoszolódott, nem hiszem, hogy túl költséges mutatvány lenne.
Sok sikert a hiba kereséshez :)
6/7 A kérdező kommentje:
rendben és köszi szépen a válaszokat:)
2009. nov. 10. 20:41
7/7 anonim válasza:
Pucold ki a fojtószelepet,azzal szokott baj lenni ha koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!