Hogyan kell azt érteni pontosan a motor riasztóknál, hogy távindítás?
Tehát a motorhoz közeledvén, gombnyomásra beindul?
Elnézést ha ennyire egyszerű, de én nem láttam még ilyet. Szeretném beriasztani a robogóm, és nem tudom eldönteni valójában ez mit jelent.
Egészen pontosan ilyen: [link]
Elég jó, már amikor sétálok a motorhoz be tudom indítani hogy melegedjen kicsit :)
Ez állat, élőben még nem láttam, de nagyon tetszik! Csak azt nem értem még, ha nincs gyújtáson, akkor gondolom az elektronika megkerüli a gyújtáskapcsolót, hogy 0 állásban is el tudja látni árammal. De akkor utána, hogy állítom le, ha eleve úgymond "leállított" állapotban van?
Ha ezt valaki még le tudná írni, nagyon megköszönném! Természetesen ez a válasz is hasznos volt! :)
Ha távirányítóval inditod a motort akkor nem kell kulcs egyáltalán.
Megnyomsz egy gombot, ekkor a riasztó adja ráadja a gyújtást, majd megnyomod mégegyszer 2 másodpercen belül akkor tekeri az indítómotor es beindul a motor.
Van egy külön gomb, ha azt nyomos meg akkor leveszi a gyujtást és leáll a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!