Milyen méretű dugattyú gyűrű kell a simsonomba?
Figyelt kérdés
Hello.Dugattyú gyűrűt vennék a simsonomba,de nem tudom hogy milyen méretű kell. Ilyenek vannak:
39.00
39.75
38.75
45.50
stb.. nagyon sok ilyen méretű van,de melyiket vegyem?
\a régi gyűrű nincs meg\
2013. okt. 12. 12:04
1/4 anonim válasza:
Ahhoz hogy megmondjuk, tudnunk kellene hogy mekkora dugattyú van benne. Gyári alapméret? Javítófurat? Esetleg 60-70ccm? Legalább a dugattyú átmérőjét tudni kellene.
2/4 A kérdező kommentje:
50ccm
Lemértem a tetejét 4cm-t mértem
Akkor 40.00-ás kell,vagy mérjem le pontosan tolómérővel?
2013. okt. 12. 12:22
4/4 anonim válasza:
De szerintem nézd meg te, vagy egy ismerőssel nézesd meg a hengered. Ha nagyon kopott, akkor fölösleges bele gyűrűt venned, jobban jársz ha vagy új hengert veszel, új dugattyúval(jár hozzá csapszeg, gyűrű is), vagy esetleg megfuratod ezt. De szerintem ez a henger átesett már egy pár javítófúráson. Ha belenézel a hengerbe, és a hengerfej felőli részénél van egy kis válla, akkor abba már gyűrűt ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!