Van benzines busz vagy kamion?
Figyelt kérdés
és ha igen milyen paraméterekkel? (hp, fogyasztás)2013. okt. 12. 13:11
1/7 anonim válasza:
A legnagyobb amiről tudok, az a Zil 131, nem kamion, de ez is eszik eleget... azt hiszem 6.0 V8, 170 körüli ló, és 40-50 liter körüli fogyasztás.
2/7 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni. 40-50 liter az üresen óvatos jobb lábbal értendő. Megrakva benyelte a 80-100 litert is 100km-en.
3/7 anonim válasza:
Jahh,az oroszoknál ez anno nem számított :)
4/7 anonim válasza:
Én amiről még tudok az az Ural,annak is volt nagyon szép (sok) fogyasztása,azt hiszem az is szintén benzines volt.
6/7 anonim válasza:
a Kraz tudtommal dízel, közel sincs olyan fogyasztása mint a Zilnek
7/7 Szolovjov válasza:
Van benzines autóbusz, a LAZ-699. Orosz típus, a ZIL V8-asa hajtja. Az üzemanyagfogyasztása nem vészes, (ahogyan valójában a ZIL-nek sem, csak 30 literrel többet hazudtak, hogy a többit el lehessen lopni). Tehát 35-40 liter benzint fogyaszt 100 km-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!