Az autómon a hátsó keréknél eltört egy tőcsavar a négyből kerékcsere közben.3 csavarral elmegy az autó? Olyan 3 menetnyire ráhúztam a negyedik csavart is.
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:04
1/9 schocko válasza:
Volt hasonló kérdés valahány, nézz utána!
2/9 anonim válasza:
Egy ideid elmegy 3 csavarral is, de ha azok ettől meglazulnak akkor jobb esetben kerékagy csere lesz belő. Szerintem az első gumisig menj el vele, vegyél egy csavart és öröm bódottá.
3/9 schocko válasza:
Röviden: a második válaszoló teljes hülyeséget írt, ha rendesen meg vannak húzva, soha nem fognak meglazulni, pláne nem lesz kerékagyas...még 2 csavarral is elmegy az idők végezetéig...
4/9 anonim válasza:
Persze, pont azért van gyárilag 4 csavarral felfogatva. Logikus...
2.-nak van igaza. Irány a gumis, kavicsokért kapsz hozzá egy csavart.
5/9 schocko válasza:
Van amelyiknek négy csavarja van, némelyiknek öt, esetleg 3, a formula 1-eseknek 1, ha minden csavarja benne van és nincsenek meghúzva rendesen akkor utóbb kiesik a kerék, ha hiányzik 1 csavar, de a többi meg van húzva rendesen, akkor nem mozgósodik ki...ez a logikus...és ez a valóság...minden más csak okoskodás...
6/9 szántóvető válasza:
elég baj lenne ha a meghúzott csavarok ki tudnának lazulni.tehát mehetsz így vele aztán majd úgyis pótolod azt az egyet.
7/9 anonim válasza:
Oké, akkor hülyeséget írtam.
Nálunk a 10 csavaros agyon elengedett két csavar. A másik 8-at húzgálhattuk légkulccsal, hetente lelazultak. Akkor majd pont a 4 csavaros nem fog lelazulni... Hát legyen igazatok :)
8/9 anonim válasza:
"Nálunk a 10 csavaros agyon..."
Ne hasonlítsd össze a személyautót a teherautóval, vagy egy busszal.
9/9 szántóvető válasza:
az 40 tonnás szerelvény,nem véletlen hogy szerelés után 50 Km-rel kötelező utánahúzni még 10 csavarnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!