Melyik autó kéne? (audi a7 vs a8 vs bmw 750)
Figyelt kérdés
mimdegyik 2013-as lenne full extrásan melyik kéne és miért az?2013. okt. 10. 16:27
1/6 schocko válasza:
Egyik se...rengeteg adót/biztosítást kellene fizetnem utánuk...esetleg egy Lexus...
3/6 anonim válasza:
Nekem az Audi A7 jon be leginkabb ezek kozul. A tobbi mar nekem "soforos" auto, hulyen ereznem magam, hogy egyedul furikazok benne :)
4/6 anonim válasza:
Egyik se, számomra feleslegesen nagy kocsik. Akkor inkább egy Lancer EVO X, full extrásan. :)
5/6 anonim válasza:
A7-es kéne, mégpedig azért, mert az A8-as meg a 7-es lassan tucatautó, simán beolvad a környezetbe, mig az A7-es egy karakteres, ritka autó. Most nem azt akarom mondani, hogy feltűnésből vennék autót, de ha már veszek egy autót nem tudom hány tizmillióért, akkor legalább legyen valami különlegesebb.
6/6 anonim válasza:
Ha csak ezekből lehet választani akkor A7.
Amúgy meg az új Maserati Ghibli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!