Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó kéne? (audi a7 vs...

Melyik autó kéne? (audi a7 vs a8 vs bmw 750)

Figyelt kérdés
mimdegyik 2013-as lenne full extrásan melyik kéne és miért az?

2013. okt. 10. 16:27
 1/6 schocko ***** válasza:
Egyik se...rengeteg adót/biztosítást kellene fizetnem utánuk...esetleg egy Lexus...
2013. okt. 10. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Mercedes S 63 AMG kéne
2013. okt. 10. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az Audi A7 jon be leginkabb ezek kozul. A tobbi mar nekem "soforos" auto, hulyen ereznem magam, hogy egyedul furikazok benne :)
2013. okt. 10. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik se, számomra feleslegesen nagy kocsik. Akkor inkább egy Lancer EVO X, full extrásan. :)
2013. okt. 10. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
A7-es kéne, mégpedig azért, mert az A8-as meg a 7-es lassan tucatautó, simán beolvad a környezetbe, mig az A7-es egy karakteres, ritka autó. Most nem azt akarom mondani, hogy feltűnésből vennék autót, de ha már veszek egy autót nem tudom hány tizmillióért, akkor legalább legyen valami különlegesebb.
2013. okt. 10. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak ezekből lehet választani akkor A7.

Amúgy meg az új Maserati Ghibli.

2013. okt. 20. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!