Miért hiszik azt a mai fiatalok, hogy a Simson egy régi, rossz motor?
A haverom múltkor jött ezzel,hogy ő majd Aprilia robogóval... jajj
Én például Simson S51-et akarok.
Te azért tisztázzuk a dolgokat, a robogó az nem motor, hanem max béna balf@szoknak egy alternatív közlekedési eszköz, a motor az meg váltós és a lábad között ülsz rajta.
Szóval egy robin a kötelező csereperiódusok kitesznek annyit mint egy simsonon egy komolyabb műtét, de azt ritkán kell.
Jópár dologra oda kell figyelni rajta, szóval hozzáértést igényel, de cserébe egyszerű és agyonverhetetlen. Pl én sose figyeltem a futóművére és bírja a strapát. Gyújtást karbantartani, egy kis járművillamosság, meg alapvető mechanikai ismeretek és műszaki igényesség az kell, mert különben lepukkan hamar. És a karburálás beállításához is konyítani kell. Kiput is ki kell kormolni néha, stb
És elsősorban mellette szól a sokkal hosszabb hatótáv és alacsony fogyasztás a többi ilyenhez képest.
Utazóba meg olyan 65-öt szoktam tartani, mi nem elég azon? jahh de hosszú 4.-em van, tehát 70 se téma.
Maximálisan a 10:01-esnek van igaza. Fejlődünk, haladni kell a korral. Az ha egy fiatal, nem akar 20 éves motort hajtani, miért probléma?
Tiszteletem a Simson előtt. És sztem a fiatalok tisztában vannak vele hogy a Simson nem egy régi, rossz motor. De akárhogy is a Simson 2009-ben régi motor.
A régi Volga autó nagyon jó autó, de nem veheti fel a versenyt egy mai kortársával, és ha megállsz vele egy szórakozóhely előtt ahova fiatalok járnak, totál biztos hogy nem fogsz annyira bejönni mint akinek Celica-ja van.
SIMSON FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem mondom gyenge, kissé régimódi, de HALHATATLAN!!!!
gyenge hát attól függ: 70 es henger, 4 seb, babettagyújtás, és verseny kipöff, meg P20 as karbi, na így már nem gyenge 110 ig senki nem ellenfél...
És igen ez van sejan hogy lenézik, hogy csak egy simson!!!
Szerintem 500000000000000000000szor többet ér mint 1 nyamvadék kávédaráló, de még az 125ös nagytestű szaroknál is.
Nem beszélve arról, hogy 1 simson motorját 15000 ft ból vígan újravarázsolod, míg robogóba dugót se kapsz ennyiért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!