Ettől félnek az emberek? Vagy mért van ez? Mit hisznek az emberek?
Nagyfateromnak van egy suzuki swifje eddig elég sokan vágtak be elé, dudáltak rá, villogtak neki, anyáztak be neki. Igaz picit lassan vezet városban (budapest) kb 40. De mióta én kaptam meg a kocsit azóta rákerült pár dolog: sötétítés, sportkipufogó, nagy lökhárítók, nagy alufelni, feketére fújt hátsó lámpa. Most is azzal a tempóval közlekedik de mégis nem dudálnak és semmi nincs kikerülik és ennyi. Mért van ez? Mit hisznek az emberek?
18/f
Ez hülyeség!
Én sportosan vezetek, még is kivág elém a köcsög, mert én suzukis vagyok. :P
A másik, hogy akár sportosan néz ki egy autó, akár hagyományosan ugyan úgy levillogom, ha nem tud haladni a forgalommal.
40-el hol közlekedik Pesten? Ki nem engedném a forgalomban, az ilyenek miatt vannak a dugók.
Nem hiszem, hogy félnének az emberek lesötétített autóktól.
Lehet azt hiszik, hogy azért nem megy gyorsabban mert annyit költött arra szarra, hogy már benzinre nem futja és spórol :D
első: azért mert valaki nem tud vagy nem akar 70-80nal menni városban nem kell levillogni, mondjuk az nekem se tetszik, ha valaki50 helyett 30cal cammog, de elnézőbbnek kell lenni.Meg nem azért vágnak ki eléd mer suzukis vagy, hanem azért mer hülye suzukis vagy :D, ha mész 80cal szerencsétlen ki akar jönni a mellék utcából, elnéz balra, jön valaki kiférek... te meg felháborodsz mer lassítanod kell?!Amúgy semmi bajom a suzukisokkal, csak azokkal akik azt hiszik, hogy ők az utak királya...
Mentővel járok, megyek 100-110-el főuton, és csak azért meg akarnak előzni, mert "nehogy má kisteher menjen előttem", és sokan nem is akarnak elengedni villogó nélkül, gyorsít a paraszt ha előznék...de a 140ló nem hazudik:P
Nyilván azt valószínűsítik, hogy egy kigyúrt 120 kilós arc ül benne, csőre töltött stukkerrel. A konfliktust egy ilyennel az álmoskönyvek szerint el kell kerülni.
Én is észrevettem, hogy mióta xenon lámpám van és sötét üvegem, sokkal udvariasabbak velem, mint előtte, pedig a zebránál is megállok :-)
Én már megfogadtam az ilyenek miatt hogy ha lesz végre annyi lóvém, beépítek kamion kürtöt meg rendőrségi szirénát duda helyett, a hátsó féklámpa helyére meg kapcsolható strobikat aztán anyátoknak villogjatok!!
Rendszeresen visszadudálok és nem hagyom magam kielőzni!! :F
tegnap 19:56
A dugók a xar egymás hegyén hátán levő lámpák miatt vannak..
Kevés az alul-felül járó, mindenhol lámpa van, pedig az előző kettő gyakorlatilag 100% os védelmet nyújtana mindenkinek...
Érdekes... a kolléganőm mesélte, hogy ha a családi Astrával van akkor minden rendben megy, ha a lánya Clio-jával van akkor bevágnak elé, előzgetik.
Nekem suzukim van, nem hagyom magam. :D Sokan abban a hiszemben élnek, hogy olyan mint a régi suzuki, és tötyörgösen vezetik. Nagyon jó érzéssel tölt el amikor én "töröm az utat" a forgalomban és utánam jön egy másik autós. Gondolom azt gondolja, hogy tud ez a suzuki menni, csak nem mindegy ki vezeti.
Én utálom a forgalomban a Matizokat (és a többi varrógépet)de a múltkor ment előttem egy, és le voltam döbbenve, hogy megy ez a kis autó. De sajnos eddig ez az egy ilyen pozitív élményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!