Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mélyik éri meg a...

Szerintetek mélyik éri meg a Yamaha YZF r125-ös vagy az Aprilia rs 125 (az új kasznis)?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy 125-ös motor de csak ez a kettő érdekelne, de nem tudom hogy melyiket vegyem mivel hogy külföldön lakom és kocsival 2 nap az út én pedig ezzel a motorral mennék vissza.Mind a kettő tetszik de a Yamaha gyengébb míg az Aprilia erősebb, a Yamaha 4 ütemű míg az, Aprilia 2 ütemű, és megmondom őszintén hogy az autó pályán nem igen szeretnék tötyörézni.

Szerintetek melyik a jobb és az erősebb.

2013. okt. 4. 09:11
 1/1 anonim ***** válasza:

kisköbcentiben eszetlenség 4 ütemű gépet venni, mellesleg autópályán meghalnál vele mert erőtlen és lassú! Ha komoly motort akarsz venni, mindenképp az Apriliát válaszd! Többet eszik mint a Yamaha de van benne erő, fordulat és gyorsaság.

Az Aprilia 39-43 Le, forgatónyomaték 25-30 Nm, végsebesség 170-185 km/h (utazóba 140-150 km/h kacagva birja hosszabb távon is), fogyasztása: 6-10 Liter között és 250 km-ként egy liter fullszintetikus 2T olaj pl: Agip iRide Moto Racing 2T, én ezt használom és a gyár is ezt ajánlja.

A Yamaha 15-18 Le, forgatónyomaték 12 Nm, végsebessége 120-140 km/h (80-90 km/h az utazója), fogyasztása: 3 Liter

Ami még az Aprilia mellet szól hogy a váza aluminium öntvény valamint a futómű és a fékek fényévekkel jobbak mint a Yamaha-jé. Az Apriliánál arra figyelj hogyha ki van szedve a fojtás, a gyári láncnál jóval erősebbet rakj rá mert nagyon hamar megeszi az ereje miatt. (nekem 100 Le feletti lánc van rajta D.I.D) Összességében ha egy tényleg jó motort akarsz akkor mindenképpen RS 125

2013. okt. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!