50 cc 2T robogót szeretnék venni, melyik a legjobb ezek közül? Honda X8R-S, Honda Dio, Gilera Runner, Yamaha Aerox, Aprilia SR50, Aprilia Scarabeo?
Főleg városi közlekedésre használnám illetve ritkán országúti 50 km-es távolság megtételére.
150-200.e forintért vennék használtan.
A legfontosabb szempontom a megbízhatóság lenne, hogy nagyon igénytelen, örök társ, ne hagyjon ott az úton. Ne menjen rá a gatyám, ha van valami baja, valamit cserélni kell, akkor legyen hozzá alkatrész mindig, és viszonylag olcsón. A jó gyorsulás és alacsony fogyasztás is fontos lenne, legyen hatékony. De kompromisszumként elfogadom, ha nem megy olyan jól, csak igénytelen legyen úgy, h ha vigyázok rá és gondozom rendesen akkor mondhassam azt, hogy soha semmi bajom nem volt vele.
Ahogy a kérdésben is írtam, márkák szerint ezt a sorrendet állítottam fel, hogy így lenne a legjobb az én igényeimnek.(szerintem) így kellene néznem, csak mivel amatőr/laikus vagyok a robogó témában ezért megkérdezném tapasztaltakat, hogy támadják/védjék meg a véleményem.
A honda tudtommal a legmegbízhatóbb, de nem megy olyan jól mint egy aprilia. Az aprilia jól megy, de nyavajás, a gilera meg az aerox meg a kettő közt van.
Néztem aprilia sr50 ditech-et, injektorosat csak úgy hallottam, hogy ha az kimegy (pl rossz minőségű üzemanyag tankolás után) akkor a gatyám rámegy, az injektor a legdrágább, és karbisra átalakítani sem olcsó. (de még mindig olcsóbb)
Ajánlanátok apriliát nekem? A honda robogóban is van olyan megbízható mint autóban?
Ami még tetszik nagyon meg jókat is írnak róla az a Gilera Runner, olasz, de megbízható, jól gyorsul, gyorsan megy, keveset eszik.
Az apriliáról sok szidást hallottam, ezért tartok tőle (várom a véleményeket!)
A hondáról szinte csak jót hallottam, de teljesítményben gyengusnak ítélik.
Előre köszönök minden véleményt, kritikát!
Nekem Aprilia Scarabeom van és teljesen megvagyok vele elégedve!
Előny: kevés fogyasztás, nagy kerék (ez sz@r utakon előnyös), jó menet teljesítmény és megbízható!
Tudtommal a Honda Dio sokat zabál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!