A kérdésem és egyben kérésem, hogy irnátok és tudnádok tanácsokat adni, hogy meg érné és lehetséges lenne jövő nyárra egy 600-650 Suzuki DR? A részletek lent.
Idén nyáron vettem egy Aprilia Tuareg Rally 125(2002) 107e forintért. Akitől vettem nagyon primán tartotta a gépet szinte már irigylem a motort :D, a gondoskodást nálam is meg kapja de a 2T nem az én műfajom és a 40 lovával van egy kis szervíz igénye persze kisseb mint a crossoknak de így 17 évesen nehéz elegendő pénzt megtakaritani csak ami nyáron sikerűl.
Jövő nyárra is mennék dolgozni idén 161.500 ft kerestem plussz egy kis szülői segítséggel tudnék venni egy 89-93 közötti évjáratú DR-t ha el tudom adni a motort? Kb ugyan ennyiért (107e ft)?
Más változatot is szívesen meghallgatok.
Ad 1- Jövőre még csak 18 leszel, az A korlátlan jogsinak az életkora 24 év, szóval még ha meg is veszed nem is vezethetnéd.
Ad 2- keresel cirka 160ezret + eladod a motort 100ért meg még anyádék is dobnak rá vagy 40et, akkor kb. lesz 300ezer ft-od. hát ennyiből már lehet venni ilyen motort, kérdés csak az, hogy milyen állapotú.
Válasz: valószínűleg tudnál venni egy másik motort, de még nagyon felesleges ilyen távolba gondolkodni. addigra lehet az ízlésed is változni fog, vagy másra akarsz majd gyűjteni...stb. majd ha jövő ilyenkor a lóvé a zsebedben lesz kezdj rajta gondolkodni, addig használd ezt ha már megvetted. :)
Erdőzgetésre használom a mostanit is úgyhogy a jogsi nem zavar, de igazad van, ment a + :)
Másokat is meghallgatok.
Hali!
Igen,megérné! :) Van benne nyomaték,LE,minden ami egy élményteli motorozáshoz kell.Én tavasszal vettem az enyémet,650-es duplakiröccsös,herélt dobbal.A hangja brutál,(kaptam már feljelentést)lemérték,a hangnyomását,114dB.NA a lényeg:semmi baja nem volt egész szezonban! Pedig belevertem 5000km-t full terepen.Hátsó gumit cseréltem mert nagyrészt kapar szegénykém,és a bütykök elfogynak róla de annyi baja legyen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!