Melyik téli gumit vegyem?
Az a helyzet, hogy küldött a GombosOpel, hogy lehet kapni akciósan téli gumit. És én kettőt nézegettem: az eggyik Continental, a másik Michelin. Pontosan a modellt nem tudom.
Sürgős lenne, mert holnap megyek venni :D
Előre is kösz.
Nekem a Michelin gumimon is ott virít a "Mede in Germany" felirat.
Amúgy szinte mindegy melyiket veszed. Mind a kettő jó minőségű gumi. Vedd azt, amelyik olcsóbb.
A Continentalt most nagyon fölhúzta az ADAC. Én tavaly vettem Michelin Alpin A4-et. Így erről tudok bővebben nyilatkozni. Megyek hóban, jégben ónos esőben, mert a munkám miatt muszáj. Sokat megyek autópályán is. Még soha nem csúsztam meg ezekkel a gumikkal. A idei március 15-ei hóviharban minden gond nélkül szeltem át vele az országot.
De a Conti se lehet sokkal rosszabb.
Köszönöm a válaszokat. Nem csak az Adac az elfogult a németekkel, de én is :D ( a Michelin az francia, de ettől még lehet made in germany).
Nem tudom. Nem bízok annyira az internetes vásárlásban.
Amióta a környékén lakom a Gombosnak oda viszem a kocsimat.
Úgyhogy szerintem ott veszek gumit (nyárit is itt vettem). Meg hát 30 ezerről 19-20-ra árazva, szerintem jó ár. Úgy is egy százas keretbe akartam beleférni.
Én sem úgy gondoltam, hogy neten keresztül rendeld. De sok gumis cégnek a weboldalán fent vannak az árak.
Én keresgéltem azok között amik viszonylag közel voltak és kiválasztottam hol olcsóbb. Elég nagy különbségek vannak. Ha csak 2000Ft-tal olcsóbb darabja, máris 8000Ft-ot spórolsz a 4 db-on.
De ha van rá kereted, meg az az egyszerűbb, vedd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!