17 hónapos most a kislányom. Mikor vegyem meg neki a téli csizmát? És mennyvel legyen nagyobb mint a lába?
Figyelt kérdés
Az biztos, hogy Elefanten-t veszek. Esetleg ajánlanátok valamilyet, vagy tapasztalataitokat is megosztanátok. Mire figyeljek feltétlenül stb... Még annyit, hogy a kis lába nem nőtt eddig túl gyors ütemben. Júniúsban vettem neki egy 21-es szandit és még mindíg jó rá. Még az ujjacskája sem lóg le róla, persze lehet hogy ez majd változik.2009. szept. 24. 21:28
1/2 anonim válasza:
szia
én március végén az akkor 16 hós babámnak 21 szandit vettem, de azóta két méretet nőtt a lába, a mostani 23-as,
zárt szandit 24-es méretűt vettem múlt héten, hogy azért egy hónap múlva is rá tudjam adni.
Csizmát, vagy téli cipőt csak október vége felé veszek, mert ha ilyen tempóban növeli a gyerkőc a lábát, amit most megveszek, télen kicsi lesz
Mi Salus vagy Supy+ lábbelikat használunk, ezek magyar gyógycipők, a baba 3 éves koráig ajánlottak
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Van sportcipője és bentre Liliputi pedipedje ami még nagy is rá. Akkor ráérek még a csizma vásárlással :) És esetleg tanácsok hogy mire figyeljek? Sajnos nincs tapasztalatom és segítségem sem.
2009. szept. 24. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!