Swift ültetés olcsón?
'95-ös Swift-et ültetnék kb. 30-40 mm-ert. Ajánlottak rugóvágást, egy menet állítólag ennyit ültet.
Tapasztalat, vélemény?
Nekem volt vágott rugó a swiftemben, igazábol nem volt túl jó megoldás. Raktam a gólyalábba 3 jó erős L vasat, ami meggátolta hogy elmozduljon,de még igy is elmozdult rossz úton,ráadásul folyton nyikorgott.
Ültető rugóból szerintem swifthez a legjobb választás utcára a merwede amit újjonan azt hiszem 36 ezerért lehet kapni. Azzal jelentősen nő a kocsi stabilitása,biztonságosabb mint a vágott, és még nem is rázza ki a tömést az ember fogábol.
Krúzolós 1.0.. :-)
Van rajta csinos 14", 165/60-nal, ehhez csüccsenteném. Jobb lesz, ha rugókat keresek..
Köszi!
:-D
A rendőr nem, nah, de a közterületes..
Nem ajánlom a vágást, én sokat jártam így, szétveri a tornyokat.
Minden elkezd zörögni. Vagy vegyél ültetőrugót, vagy a gyárit kováccsal össze tudod nyomatni, kérdés hogyan sikerül. Minden rugót elő kell feszíteni, akár ki is tud fordulni.
Szerintem a legcélszerűbb megoldás ha elviszed mondjuk a Lindorhoz vagy a Katonához vagy bárkihez aki ért hozzá, és csináltatsz rövidebb gátlószárral keményebb gátlókat és a gyári rugókkal rakod össze.
Utána meg elviszed futóműbeállításra.
A menetkomfortról mondj le, de kanyarban szenzációs.
Suzuki sajátosság, ha a hátulját ülteted felülkormányzottabb lesz.
Ha a vágásnál maradsz, akkor meg nehogy 1 egész karikát kivágj belőle. Negyedet-negyedet elől hátul.
/fokozatosan/
Menetkomfort gyárilag is inkább a nullához van közelebb, cserében még némileg instabil is. Nem presztízs okból kívánom ültetni, hanem esztétika miatt, jelenleg befészkel a macska a kerékjárati ívbe, olyan..
Második autóként használjuk, amolyan hobbiautó, alacsony költségvetésből. Meg van csinosítva, de semmi spoiler, matricabomba, szárny és hasonlók, csak finoman.
Ültetőrugó lesz.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!