Az normális ha az Opel Astrám tanksapkáját kinyitva nagy levegőt szív be a tank? Sűrgős! Tibi1967@vipmail.hu
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 22:08
1/10 anonim válasza:
Nem! Elvan tömődve a levegőztető nyílása.
2/10 anonim válasza:
Kulcsos vagy csak tekerős kupak???
3/10 anonim válasza:
Akkora gázzal mész, hogy behorpasztja a tankot!
El van tömődve a szellőző lyuk, ennyi!
4/10 anonim válasza:
Normális, nekem is ilyen. Tekerős kupakja van. Főleg ha tele tankolás után pár km-t megyek és kinyitom, szusszan egyet és még csobog is benne az üzemanyag (gázolaj).
Nem hiszem, hogy bármi el lenne tömődve, mert napi 250 km-eket szoktam megtenni minden gond nélkül.
Az érdekes, hogy üres tanknál általában nem nagyon csinálja.
5/10 anonim válasza:
Pedig nem normális!!! A kupakit felfordítod középen van egy tű hegynyi kis lyuk az van eltömődve. Ki kell mosni vagy levegővel fúvatni.
6/10 anonim válasza:
Normális, az újabb autóknak már aktívszenes tankszellőztető rendszere van, ami elnyeli a tankban képződő benzingőzt, majd elégeti a motorba vezeve. Vákumot tart fenn a tankban, hogy még véletlenül se juthasson ki a környezetbe benzingőz. ez okozza a szusszano hangot a fedél nyitásakor. Környezetvédelem. A lyukas tanksapka, a Ladák, Wartburgok idejében volt divat. a 2000-es évektől minden autó zárt tanksapkával készül, nincs szellőzés a külvilág felé.
7/10 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson megfogadni azoknak a tanácsát, akik szerint nem normális, hozzá ne nyúlj a tqanksapkához. Mert normális. Nem csak Opelnál, más kocsinál is van ez a jelenség.
8/10 anonim válasza:
Én is ezt írtam, még is le lettem pontozva... Érdekes.
10/10 A kérdező kommentje:
Benzines Opel Astra Classik kombim van ,kulccsal záródós a tanksapka.2000 évjárat .Most lett kicserélve a tank ,az előző szivárgott már.Ennyire nem volt vákum az előzőnél mint most mikor kicsavarom a sapkát .Ez normális vagy nézessem meg???????
2013. okt. 1. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!