Opel Astra F 1993-as autóm van 1.4gl. A váltónál normális ez? Alul info
Figyelt kérdés
Az 1-es mellett van a hátramenet, és ugye felkell huzni a kart nem le mint pl suzukinál. És van ahhoz egy gyuru amit megfogsz és azalatt ide-oda tudom mozgatni- a karon lévő valamit. Ez a valami a váltokarra van szerelve és mozgatható sőt ha megnyomom(kar elöli nézetében van) akkor kattan is egyet. A másik az hogy a váltószoknyán belül ki leeht tapintani két "drótnál vastagabb" valamit. Viszonylag hosszúak és csak ugy vannak. A váltókarből jönnek ha jol érzékeltem és csak ugy lógnak szoknyán belül szabadon. Olyan mint egy szalag vastagságra.2010. márc. 12. 19:10
2/6 anonim válasza:
Az a két "drót" szerintem a váltószoknya merevítője/az fogja a boxhoz. A többi kicsit zavaros, a kattanás szerintem az amikor hátramenetből visszahúzod üresbe.
3/6 A kérdező kommentje:
:D nem tudom jobban elmagarázni. Két szalag vastagságu valami kiáll a váltóbol és a szoknya ugye válton van és csak kitapogatni tudtam lóg a semmibe. A másik meg nem az hogy hátramenetből ki üresbe hanem ez egy halk kattanás és alul van lehet "kattingatni"a váltóra (rudazatra ) van rátéve...:D
2010. márc. 12. 20:10
4/6 anonim válasza:
tisztázzunk pár dolgot. a kart nem húzod fel, csak a gyűrűt, mint az új mondeokban és amikor a kocsit berakod hátramenetbe, a gyűrű fent marad, ha kiveszed, akkor az lemegy, ergo hallasz egy kattanást. teljesen normális, örülj neki szerintem, hogy van, mert így legalább biztos lehetsz benne, hogy kivetted hátramenetből...
5/6 anonim válasza:
Hát még mindig nem tiszta de, vedd le a váltószoknyát és nézd meg hogy mi is az! nagyon egyszerű a váltószoknya legalját szépen óvatosan felfeszíted!egy műanyag gyűrűn van rajta, vagy pedig oldalról mindkét irányból benyomod a váltószoknya alját és kipattintod!
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mikor hátramenetbe teszem hogy kattog és mi. De ez más. Nagyon halk "kattanást" lehet hallani a váltórudazatra van rászerelve "gyűrű " alatt van. és müszerfallal szembeni oldalát belehet nyomni egy helyen. A szalagok meg két darab és lóg ki váltóból szoknyán keresztül ki lehet tapogatni és nem vezet sehova. vékony de erős anyagú szalag formára hasonlito tapogatásom szerint.
2010. márc. 13. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!