Normális pillanatnyi fogyasztásnak 35 l/100 km egy Opel Astra 1.7 CDTI autónál?
Összességében a fogyasztásom nem rossz. Vegyesben, aminek nagy része autópálya 130-as tempóval, 5,5-6 liter a fogyasztásom.
Viszont városban pl lámpánál induláskor ha nyomok egy kövérebb gázt kettesben, 35-ig simán felpörög a fogyasztás számlálója. Jó, persze gondolom ilyenkor dől is bele az üzemanyag. Csak elég ijesztő ez a szám. Ez normális?
Nem tudom, mi a bajod. AZ egész jó érték. Én tökre örülnék, ha lenne board comp.-om. VOlt itt egy kérdés, amiben valaki írta, hogy neki 99 litert is kiír a 4.2-as A8-as. Persze azért csak annyit, mert két digites a számláló.
Amikor ezt írj ki, azt ő l/100 km alapon gondolja. Na most, ha azon a terhelésen, azzal a sebességgel mennél 100 km-t, akkor annyit fogyasztana. Tehát a gyorsulással egyenértékű terhelésként pl. egy 3-5 tonnás trélert akasztanának rád, megpakolva, és azt kéne húznod ilyen sebességgel, mert ugye csak így tudnád húzni, mondjuk 1-es 2-esben, akkor enne meg annyit mint egy kamion.
Semmia para, ameddig az átlag jó. Sokaknak az a problémája, hogy már nem szállít eleget a pumpa :)
"akkor enne meg annyit mint egy kamion. "
Á annyit nem, kamionon ír néha a board 200 liter feletti pillanatnyit is xD
Úgy értettem, mint egy átlagos kamion, tele áruval, és 90-nel átlagban.
Amúgy a 200 liter az még semmi, akkor te jól vezetsz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!