Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki isteniti a Volkswageneket?

Figyelt kérdés
Ha megnézünk egy tuning nélküli akármilyen vw-t elmegy az ember életkedve is. Motorok terén is csak a tuningolt verziok képesek valami mutatványra.

2013. szept. 28. 14:57
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Max 2002es évjáratig nézegetem a kocsikat. De most ugy néz ki hogy marad a fostaliga 1.6os A4-es. Szóval nem lesz BMW :( Megnéztem párat és ennél a tipusnál sincsenek csodák. Szóval 1.2millióért enyhén rozsdásodik szinte mind és a belseje le van lakva a legtöbbnek.
2013. okt. 1. 12:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Az egyik kereskedésben ahol egy bömöst nézegettem, állt egy Vectra C 2.2 DTI GTS, árban olcsóbb volt mint a BMW de nagyon jól nézett ki, és elég jó állapotú volt. Tulajdonképpen megtetszett azt kell hogy mondjam a legszebb autó volt a kereskedésben :D
2013. okt. 1. 12:50
 23/26 anonim ***** válasza:

1.9 TDi szar?A Lehető egyik legjobb diesel akárki akármit mond.Ilyeneket tényleg irtani kéne.................................................

Amúgy nem hinném hogy egy BMW jobb bármilyen VW-s autótól.

2013. okt. 1. 13:46
 24/26 A kérdező kommentje:
Jó hát! Én akit ismerek TDI-s mind napi kapcsolatban van az autószerelöjével :D
2013. okt. 1. 13:50
 25/26 Alex1988 válasza:
Nekem is Volkswagenem van de nem istenitem mert egy szar. A következö autóm biztosan nem ez lesz. De BMW sem :)
2013. okt. 3. 16:43
 26/26 42CrMo4 válasza:
Ha megbízható, jó autót akarsz :csak VW . Az enyém 25 éves , 10 éve hajtom, ha egyszer szétesik, vagy valaki összetöri , újra Golfot vennék. Nem VII-est, max IV-est.Szerelhető, megbízható, nincs túl bonyolítva. Elvisz A-ból B-be, mint előttem írták. Nem versenyre kell használni. Arra vegyél valami sport vasat.
2013. okt. 7. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!