Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki isteniti a Volkswageneket?

Figyelt kérdés
Ha megnézünk egy tuning nélküli akármilyen vw-t elmegy az ember életkedve is. Motorok terén is csak a tuningolt verziok képesek valami mutatványra.

2013. szept. 28. 14:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
320d? Hát nem tudom ha már vitatkozunk a vw ről akkor azért egy g3 gti vel oda mernék állni a 320d mellé. Sőt sztem azért egy g4 1.9 tdi se szerepelne le de a pd az az meg tuti nem. Most jöhet a sok BMW-s és kezdődhet a szájkarate.
2013. szept. 28. 22:08
 12/26 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=4kzqDE69Cas

Itt a híres GTI-d öregem :D ....Igaz hogy a bömös amelyik halálba szhophatja a többit nem 320d, de a GTI igencsak a végén kullog a sornak. És ez itt a kökemény valoság. Gyári konfig az összes nem pedig szarrá tungolt fosok.... Ja és mi az a 1.9TDI na ne nevettesd ki magad :D Egy szatyor csipp kell bele hogy menjen valahogyan, Ráadásul ugy füstölnek mint a gyárkémény ami enyhén szólva is égő meg nevetséges :)

2013. szept. 29. 09:07
 13/26 anonim válasza:
Kicsit sem nagy a pofád kérdező... Na de hogy a témához is szóljak én pont az ellenkezőjét tapasztalom, nagyon sokan leszólják a vw-t..
2013. szept. 29. 09:30
 14/26 anonim ***** válasza:

5 éve vezetek egy Vw-ent, ami mostanra 21 évessé érett. Előtte 4 évig egy ismerősömé volt, tőle vettem. Ez 9 év visszamenőleg. Ez idő alatt kopó alkatrészen kívül semmit, azaz semmit nem kellett rajta csináltatni.

Most az, hogy neked rosszakat sikerült kifogni, még nem jelent semmit. Bármiből ki lehet fogni rosszat, és jót. Így egy Bmw-ből és egy Audiból is ki tudsz fogni olyat, ami le van lakva.

A gyorsulgatásról meg: most közlekedni akarsz, vagy menőzni? Egy Jetta majdnem duplája egy Swift tömegének, ehhez viszont nem társul dupla annyi erő. Természetes, hogy nem hagyod állva.

Ja, és még annyit: "Motorok terén is csak a tuningolt verziok képesek valami mutatványra" Te valami cirkuszos vagy, hogy mutatványozni akarsz?

2013. szept. 29. 10:09
 15/26 anonim ***** válasza:

Egy gond van a videoval. A Golf a leggyengébb. A BMW-nek kétszer akkora a teljesítménye, kis túlzással. Tehát az összehasonlítás értelmetlen. Egyébként attól, hogy Audid, vagy 320D-d van (ami nagyon menő ugyebár), meg nem értesz a dolgokhoz egyáltalán. Az Ifa is kapott 6000 ccm-et, akkor annak gyorsabbnak kellene lennie, mint egy akármilyen utcai autó?

Egyébként egy 320-as dízelre én nem verném a farkam. :)

2013. szept. 29. 11:04
 16/26 A kérdező kommentje:

Én arról beszélek okosok hogy :D NINCS ERŐ EZEKBEN A FOSVÁGENEKBEN.... A videót nem azért raktam ki ti IQ bajnokok, hogy azonos teljesitményü autókat lássatok gyorsulni, hannem azért mert ebben a kategóriában is a leggyengébb gyárilag a VW a 173kw-al.

Abban viszont egyetértek hogy tényleg nem érdemes egy VW-t összehasonlitani egy bömössel :) mivel az utóbbi fényévekkel jobb minden téren.

2013. szept. 30. 01:36
 17/26 anonim ***** válasza:

Már csak azt nem tudjuk, hogy az az Állítólagos Audi hány éves.... ;)

Én is irkálhatnám, hogy Porsche 911-el járkálok, de minek ?

Ez a kérdés is csak arra volt jó, hogy kicsit játszd a fejed. Aztán kitudja mennyi a valóságalapja.

Lehet, hogy valójában a seggedet a plafonhoz verdesnéd örömödbe, ha bármilyen WV-d lenne...

Amúgy Én sem értem miért a teljesítményre rejszolsz itt ?

Versenyezni akarsz, vagy közlekedni ?

Mert ha már a teljesítmény, akkor ennyi erővel jöhetne egy már említett 911-es tulajdonosa is ennyi erővel és leolthatna, hogy a jelzőlámpánál állva hagyja a fostos Audidat.

Nem ártana előbb az agyadat sebességbe tenni, mielőtt beindítod a szádat ! ;)

2013. szept. 30. 10:32
 18/26 anonim válasza:
FOSVÁGEN??? Lőni kéne az ilyet.. :/
2013. szept. 30. 15:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Lőni? Ja a sok tanyavágenes kormolós TDidiótát azokat igen kéne, valami 50es kaliberü gépágyúval:)
2013. szept. 30. 17:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy BMW 320D-d lesz a közeljövőben, ugye? Tegyük fel, hogy a legújabb 320-asra gondolsz, abban pedig egy 163 lovas dízel motor van, 380Nm-es max nyomatékkal.

Ezzel szemben egy új Vw Passat is kapható 2.0 dízel motorral, ami 170LE-t ad le 350Nm-es max nyomatékkal.

Most akkor miről is beszélünk? Hol itt a különbség, ha már csak az erő a fontos neked?

2013. szept. 30. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!