Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel lada, lehetséges?

Dízel lada, lehetséges?

Figyelt kérdés
ha a ladába beépítek pl: vw 1.9 tdi, vagy fiat jtd motort, azt le lehet vizsgáztatni ? van valami módja ennek, hogy a forgalmiba benne legyen, mint dízel ?
2013. szept. 28. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Nekem kocka kombim van, 1,5 diesel Golf I motorral (50le) . Forgalmiban a diesel-üzem! 4-es váltóm van, így fogyaszt 5l/100km a közel jövöben tervezem lecserélni a 4 sebességes váltót 5 sebisre. Az kb. 1/2- 1l mínusz a fogyasztásban. Nem egy erőgép, de a világból ki lehet vele menni. Szeretem, nem cserélném le semmire, főleg nem agyonszámítógépezett akármire. Esetleg a motort 1,9 TDI-re (110le) :) Minden jót.
2016. ápr. 10. 17:12
 12/18 anonim válasza:

Üdv.Látom nem mai kérdés,de nem nyitok újat.

Most is le lehet vizsgáztatni dieselre egy Ladát?

Ha valaki jártas benne segíthetne.

Köszi

2018. febr. 21. 18:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Simán megoldható.Egy ilyen átalakítás idehaza ma már "rutinmunkának" számít annyi dízelüzemű kockalada fut már itthon.Szerezz valahonnan egy VW 1 vagy 2-es 1.5 ös dizel motort,ha nem találsz akkor egy opel corsa "B" 1.5 ÖS isuzu dízelmotort az még jobb.Vidd el egy autószerelőhöz egy ötsebességes lada váltóval eggyütt és kérd meg építse össze a motort a váltóval,Egy hozzáértő szaki ezt meg tudja csinálni nem egy bonyolult művelet. Ha nagyon profi akkor le is papirozza sőt le is vizsgáztatja neked.Készíteni kell a motorcseréről a közdarabról meg az átalakításról egy fénykép (Pl; jpeg) alapú tervdokumentációt ami a forgalombahelyezés szempontjából fontos , hogy minden dokumentálva legyen.Okmányirodába kell kitölteni az "átalakitási engedély" formanyomtaványt, meg egy "motorcsere" formanyomtatványt. Mindenki olyan autót keres aminek kicsi a fogyasztása, egyszerű, megbízható,tartós,hosszúélettartamú, könnyen javítható, és olcsó hozzá az alkatrész.A kockalada az egy ilyen autó ,ami szerethető.Mostanában újra népszerűek lettek ezek a kisfogyasztású dízelesített kockaladák .Igazi "válságautók" ezek.A rendszer nagy túlélői.Évtizedeken át lehet őket gond nélkül használni és kell akkor a viágból kimennek.Én csak az elmúlt másfél év alatt láttam kb hat darab eladó átalakított dízel kocka ladát szinte minden tipusból volt eladó 2101,2104,2105,2106,2107.Mindegyik elkelt azért mert ezek az autók jók.Ilyen egyszerű.Aki ért hozzá,az tudja hogy miről beszélek.

2018. febr. 24. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek még annyit hogy igen létezik, láttam már ilyen ladát .Hogyha jól tudom árulnak is valahol egy ilyen volkswagen golf III 1.9TD ("AAZ") dízelmotoros kockát. Tehát kérdésedre válaszolva igen ma magyarországon létezik ilyen tipusú hivatalosan forgalombahelyezett kétezres turbódízel lada.
2018. febr. 24. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Még valami.Ha vallaki szerente a ladájába VW golf 1.6D dízel motort az alábbi linken megvásárolhatja a lada sebességváltó és a vw golf 1.6D dízelmotor közé való speciális erősített aluminium közbetétet, közdarabot és a hozzávaló esetleges egyéb tartozékokat

[link]

Telefonszámuk is van, elvileg beszélnek angolul is .Az ára elfogadható úgy max tíz húszezer forint körül mozog.

[link]

Felülről a masodik képen látható a kockalada sebességváltójához passzoló közbetét.A felette lévő képen látható közbetéte az nemjó az Tavria-közbetét

vw golf 1.6Ddízelmotoros kockaladához ez jó közbetét:

"Продам переходную плиту (План шайбу. ) для установки Двигателя от Volkswagen ( 1,6 1,8, 2,0. 1,6 дизель. ) В автомобили ВАЗ- Классика 2101,02,03,04,05,06,07. А так же ниву! ( На родную КПП без переделок. ) Возможна отправка почтой."" (tehát fenntről a második képen látható közbetét)

2018. febr. 26. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez pedig egy gépjárműalkatrészgyártó üzem, akik ipari mennyiségben gyártanak 1.6D 1.9D 1.9TD Golf,Audi,Passat Jetta Dízelmotorokhoz aluminium közbetéteket Nivá,kockalada,samara személygépkocsikba.Email telefon van.

[link]

2018. febr. 26. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez is egy autóalkatrészgyártó üzem csak úgy látom hogy ők nem gyártana lada dízel közbetétet,mindesetre érdeklődni kell náluk telefonon vagy e-mail en de sztem simán le tudnak gyártani akár egy lada/diesel golf közbetétet is

És ez legolcsóbb .Hatezer forintért egy ilyen benzin dízel átalakító szett sztem "ingyen" van.

[link]

2018. febr. 26. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:
A mostani törvények szerint csak tipusazonos motort lehet beletenni hivatalosan.
2019. júl. 10. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!