Mi a helyzet ezzel az autóval? Dodge Caliber
Vennék egyet de dízel és 200 000 km van benne.Az európai autóknál ez már lassan a szolgálat végét jelenti.Nem akarok rá költeni százezreket
Csupa jót olvastam róla de keveset nagyon megköszönném annak a segítségét akinek esetleg tapasztalata volt/van ezzel az autóval kapcsolatban.
"onnantól jönnek a hibák amik nem kímélik a pénztárcám."
Igen, mert itthon amiben több van mint 200k az sz**r, ezért mindet visszatekerik 160-190 000 közé. Igaz a bőr már lemállott a kormányról, a plüss ülés is széjjel van, olcsóbban adják mint a benzinest, de a jó kis TDCI Mondeoóban csak 170 000km-van, tuti vétel. Mert a magyar vásárlónak ez kell...
A mobile.de-n keress rá a taxi Mercikre, egy kettőnek 600 000km fölött különb a beltere, mint az itthon 200 000 alatt hirdetett autóknak. Így persze, hogy 200 fölött mind pénztemető, azt azt nem tudja a szerencsétlen vevő, hogy hányszor kétszáz van az autóban :/
Most nem azért mondom de a szervízkönyv orvosol minden problémát:) anélkül nem is érdemes autót venni. Nekem Tdci Mondeom van és vezetett szervízkönyves 137.000 km el vettem
most 161 van benne de még semmi baja nem volt:)
Ez nem olyan egyszerű haver....
Azért ha beleülsz egy autóba megnézed a kormányt, pedálokat, váltót, üléseket hidd el sok mindent elárul ám.... és rögtön kiderül, hogy valami gríz van a szervízkönyvel avagy sem
Kormány újrabőrözés 12 000, bontott kormány még ennyi sincs.
Pedálok , ez a kedvencem ahahahah, lesd meg a Mondeódat, a pedálgumi cserélhető. Van is talán 600 forint a három darab:D
Ülések? Nyugatról behozott bontásból komplett bőrös belsőt kapsz 100 000-ért. És ezek kisker árak.
Hidd el, aki ért hozzá, az úgy rendbe rak egy totálkáros kocsit, hogy te meg én ketten együtt sem vesszük észre.
Elvileg a szervizkönyvben leírtak megtalálhatók a márkakereskedő/gyártó adatbázisában. Ez még talán érne is valamit. Munkatársam beadta bizományos értékesítésre a kisteherautóját az egyik márkakereskedőhöz ( direkt nem írok márkát és helyszínt ), állt ott pár hétig majd visszahozta. Visszatekertek majdnem 300 000km-t, márkakereskedésben :D
Ha megvan a szervízfüzet, az összes számla, munkalap meg minden hóbelebanc, igazolja hitelességét egy márkakereskedő és független szerviz is azt mondja, hogy elképzelhető, na itthon talán akkor lehet alapozni a szervizkönyvre.
Lehet alapozni szervízkönyvre:)
Amúgy meg 1-2 éves autót kell venni és kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!