A Volvo melyik autója ez?
Figyelt kérdés
Négy hónap múlva elkezdhetem a jogsim, és körbe nézegettem így autó ügyben. Nem tudja vki, h az Alkonyat c. filmben a vámpírgyereknek (Edward) milyen autója van? A filmből nekem csak annyi derült ki, h a gyártó a Volvo.2009. nov. 6. 22:01
1/9 anonim válasza:
Volvo c 30 vámpirfogakat is ragasztasz a csajozos autohoz ?:D
3/9 A kérdező kommentje:
Hát lány vok, úgyhogy nem. :-D
Ennyire fiús autó? :-S
Köszi a gyors válaszokat. ;-)
2009. nov. 6. 22:22
4/9 anonim válasza:
4 hónap az sok idő, szerintem nem egy ilyen kocsival kéne kezdeni.. magam előtt van ahogy bénázol a volvoval. de az is lehet hogy nagyon jól fogsz vezetni
5/9 A kérdező kommentje:
Nem első autónak szántam, hanem csak úgy nézelődtem. Azt hiszem természetes, h nem egy több milliós autó legyen a "rutin autóm". Vagy nem t'om, h hogy írjam. :-D
Amúgy már vezettem itthon, egy "kihalt" parkolóban, és nagyon jól ment.
2009. nov. 7. 17:24
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
c30 csak dízellel!! Benzinessel autót nem szabad venni nem hogy VOLVO-t
9/9 anonim válasza:
Betiltanám a dízel autókat. A 3. világban még elmegy, na de európában ? Van enélkül is környezetszennyezés ! Legalább biodízelt lehetne tankolni, annak talán még elviselhető a füstje. De limitálnám a legyártható dízelek számát is ! Vajon Torinóban miért földgáz-üzemű a városi busz is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!