Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Örököltem egy simsont de nem...

Örököltem egy simsont de nem a legjobb mert sokat állt. Nem tudom mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ahogy azt írtam örököltem egy simsont de 7 évet állt először azt hittem hogy azért mert rozsdás a tank de nem az már mert kimostam de még mindig dadog gyenge és fuldoklik a gázadásnál.

2013. szept. 25. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A karburátort kéne levenni, szétszedni, és kitisztítani.

És ha kell akkor beállítani. :D

2013. szept. 25. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Üzemanyagrendszert kipucolni, blokkban olajat cserélni, légszűrőt kipucolni(fémszálas légszűrőt benzinben, hígítóban ki lehet mosni, aztán beolajozva visszatenni). Ez a minimum. Aztán óvatosan átforgatod kézzel(na ezt inkább hagyjuk, gondolom első dolgod volt hogy rárúgtál párat...)

Aztán ha még mindíg nem indul, vagy indul de nem az igazi akkor kipufogót ellenőrizni és ha kell kiégetni(szakszerűen, így: [link]

hengert leszedni és ellenőrizni, ennyi idő után lehet hogy már rozsdásodott is egy kicsit. Aztán ami szintén problémás lehet azok a szimeringek. Lehet hogy elöregedtek és nem zárnak rendesen. Szükség esetén ezeket is cserélni és egyúttal a főtengely csapágyakat sem árt.

2013. szept. 25. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget igy fogok cselekedni.
2013. szept. 26. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!