Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Örököltem egy öreg 2-es...

Örököltem egy öreg 2-es golfot, sajnos csak szabadtéren tudom tárolni! Milyen védelmirendszert ajánlanátok bele?

Figyelt kérdés

3 ajtós! Néztem már bele központizárat, 20 ezer ft, milyen riasztót ajánlanátok bele? Esetleg valami kapcsoló?

Melyik lenne a legjobb megoldás?

Írhattok privátot is!

Köszi!

2013. szept. 22. 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs semmi ami biztos lenne. De am városon, kinn az utcán, vagy kertes házatok udvarán? Utóbbi esetben egy teszkós autóponyva jól jöhet h ne érje annyira az idő. Utcán ezt ellopják:D de valami hangosan sivalkodó riasztó elég lesz. Az alkalmi tolvaj megijed, te is meghallod, hogy ránézz, a profibban meg megoldják. Nincs tuti recept. Többet ne áldozz az autóra ennél. Milyet? Erre a célra bármelyik alkalmas.
2013. szept. 22. 04:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs agyonbonyolítva még ez az autó, nincs benne canbus meg ilyenek, tehát szinte bármilyen egyszerű olcsó riasztót be lehet szerelni.

Mondanám, hogy szereltess bele váltózárat, motortérzárat, rablásgátló rendszert, de ezekből a komolyabb darabok már az autó értékével vetekednének, tehát nem érné meg.

2013. szept. 22. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a 2-es Golf elég gyakori, illetve megrendelésre nem hiszem hogy lopják, max csak vasba leadni, vagy suhancok őrültködni vele kicsit.

Ezért szerintem elég valami egyszerűbb váltózár, meg egy kormányzár, amit fel kell rakni a kormányra.

Ezek amúgy nem sokat védenek, ki lehet őket játszani, de annyira pont elég, hogy ne a tiedet lopják el, hanem a 3 autóval arrébb állót, amiben még ennyi védelem sincs.

2013. szept. 22. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!