Jogsi nyista, elhagytam. Bemegyek okmányba az orvosi papirommal, akkor adnak valami ideiglenes papírt? Mert vezetnem kell. jah és az új jogsira kontaktlencse fog kerülni. Namost a képen kell szemüveg? Mert NINCS szemüvegem már.
- akkor csak abba vezethetsz, nem tudom miért irtam kétszer
egyébként itt meg tudod nézni kód alapján, lehet hogy szemüveg/kontaktlencse van a jjogsidra írva, ebben az esetben pedig hót mind1.
Már megszűnt az ideiglenes vezetői engedély.
Miért kell orvosi? Amit elhagytál már lejárt? Mert akkor értem. Illetve akkor is kell, ha az elveszett jogsid régi fajta volt, azaz nem kártya formátumú.
A jogsira egyébként az a kód kerül rá, melyet az orvosod megad. A fényképen nem lényeges, hogy van e rajtad szemüveg. A rendőr úgyis a jogsiba bejegyzett kódot fogja nézni.
Mivel már nem létezik ideiglenes vezetői engedély, az okmányirodában kapsz egy jegyzőkönyvet - a vesztésről/lopásról - azzal vezethetsz, de csak Magyarország területén.
"A jogsira egyébként az a kód kerül rá, melyet az orvosod megad.".
az orvosi papíron rajta van hogy kontakt lencsével vagy szemüveggel. nem tudom mit lovagoltok ezen. írtam hogy ez fog a jogsira kerülni. ennyi. amúgy azt ad meg az orvosom amit kérek tőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!