Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetett kivonni ideiglen...

Hogy lehetett kivonni ideiglenes a forgalomból?

Figyelt kérdés

októberben vettünk egy autót, még abban a hónapban minden el lett intézve. Biztosítás, átíratás ami kell.

Most a napokban meg kaptam a biztosítótól egy levelet, hogy értesítést kaptak arról, hogy a nevemen lévő autót ideiglenesen kivonták a forgalomból. Egyszerűen nem értem, hogy ki és miért? én semmilyen értesítést sehonnan nem kaptam.

Holnap irány az okmányiroda, de tiszta ideg vagyok, hogy hogyan és miért és ki, és mikor...

van valami ötlete valakinek hogy ez hogy lehet? vagy miért?

2013. márc. 6. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Sehogy! Valami tévedés lehet a biztosítónál. Az ideiglenes kivonást beleírják a forgalmiba és neked kell értesíteni a biztosítót róla. Én a helyedben először a biztosítót hívnám fel.
2013. márc. 6. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!