Autósok ti is leelenőrzitek minden indulás előtt a kocsit?
A fék az nekem elég egyértelmű, mert én egyszerre nyomom a kuplungal, tehát az már indítózáskor kiderülne, hogy nem jó.
A lámpát mikor kiállok, látom a garázsajtón, hogy mindkettő világít. A hátsót meg mikor becsukom a garázst akkor látom. A féket meg gyújtáson már látom a tükörből, indításkor.
A gumikra csak ránézek, mert totál körül kell mennem a kocsi körül. De csak annyi nem-e eresztett le valamelyik az éjjel. Nyomáspróbázni a gumisnál szoktam havonta.
Kedves 1-eske!
"nem-e eresztett le"
Hol tanultál Te nyelvtant?
Mélyen Tisztelt #3 számú kommentelő honfintárs! Ennyit tudtál csak hozzáfűzni a kérdéshez? Nem tudtál rajta kiigazodni?
Megkérnélek, hogy nyelvani tanultságodnak és érzékednek köszönhetően, határozd meg szakkifejezésekkel az elírásom pontatlanságát, hogy legközelebb helyes választ tudjak adni 24 órás műszak után is!
Kedves 5-ös hozzászóló!
A 3-as hozzászólónak azért igaza van. Nem kéne ilyen alpári módon írnod, még akkor sem, ha nem tetszett, amit írt!
Akkor kedveskednék én is :)) Kedves #6-os, illetve gyanítom #3-as hozzászóló! (Amennyiben ez véletlen, hogy közös véleményen vagytok, illetve mind 2-n 52%-an válaszoltok, akkor tuti közös suliba jártatok.)
Lényegét tekintve nem mondtam, hogy nincs igazad, csak kifejtettem, hogy nem voltam már kipihent, és nem a nyelvtani pontosságokra mentem!
Ebből adódóan teljes mértékig egyet értek #5-el! Ha nyelvtanozni szeretnél, akkor ajánlom a szerelem-szex témakört, ott szükség lesz a tudásodra, még ha értelmes dolgot nem is közölsz az adott kérdéssel kapcsolatban.
Üdv.: #1 :)
Kedves 7-es!
"Ha nyelvtanozni szeretnél, akkor ajánlom a szerelem-szex témakört, ott szükség lesz a tudásodra, még ha értelmes dolgot nem is közölsz az adott kérdéssel kapcsolatban."
Ezt azért ajánlottad nekem, mert abban a témakörben inkompetens vagy? Bajok vannak nálad? :)
Kedves 8-s!
Ennyire tellett csak? Kimásolni a egy részt a kommentemből? Azt hittem kicsit megerőlteted magad! Mi a baj, saját kútfőből nem megy az igazad megvédése, talán baj van? Már azt hiszem 3 hozzászólásod van ehhez a kérdéshez, de mindegyik az én kommenteimre a reagálások (amik egyébként elég gyengék)!
Tehát akkor csipogj kicsi veréb, ha legalább egyszer megtiszteled a Kérdezőt azzal, hogy válaszolsz neki a kérdésére! Utána természetesen állj is ki az mellett, ha kell! Pont ezért nagyon felesleges olyan témakörben nézelődnöd ahol, nem tudsz semmit!
Üdv.: #7 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!