Az ritka dolog, hogy ha valaki bezárja riasztóval a kocsiját, és kinyitja a kulcsal, akkor beindul a riasztó?
Figyelt kérdés
Haverom megcsinálta. Nem mondta milyen autóval, de vicces. Azt mondta egyszer beriasztotta a kocsiját ugye a kulccsal, és elfelejtette, és mikor kulccsal kinyitotta az ajtót, és kinyitotta az ajtót beindult a riasztó.
Most ez ritka dolog, vagy van ilyen?
2013. szept. 18. 13:03
1/7 anonim válasza:
Normálisabb gyári riasztók nyitnak/zárnak kulccsal is és távirányítóval is. Lezárod az egyikkel a másikkal is nyithatod és fordítva.
Ha valami utólag beépített ketyere van benne, akkor előfordulhat.
2/7 anonim válasza:
Nekem gyári riasztóm van. Így működik. Ha távirányítóval zárom, beriasztom és után kulccsal nyitom, akkor riaszt.
De mondjuk nem zavar. Mindig a távirányítóval nyitom-zárom. Kivéve ha lemerült az akksi. De akkor úgysem riaszt.
3/7 anonim válasza:
Dehogy ritka. Gondolj bele, ha feltörik a zárat és kinyitjäk akkor ne riasszon? Ez a lényege.
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Ajtónyitás érzékelő vagy belső tér érzékelő beriaszt. Így kell működnie.
5/7 anonim válasza:
nekem utólagos van és ugyanez, egyszer énis megcsináltam. nem riasztottam ki és úgy nyitottam ki, azonnal elkezdett szirénázni.
6/7 anonim válasza:
Ennek pontosan így kell működnie, ahogy leírtad! Ha nem így lenne, akkor lenne gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. És ha lemerül az elem a kulcsból, vagy elejtem, és eltörik? Akkor nem mehetek haza a kocsimmal? :D
2013. szept. 18. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!