Robogó egy bizonyos fordulaton fullad miért?
Figyelt kérdés
Ha adok neki gázt akkor életre kell ha visszább veszem megint jó ha húzom a gázt neki akkor kb a negyedénél csinálja ezt olyan mint ha menet közben ki venném a kulcsot és ugy áll le. Erre szeretnék valami megoldást2013. szept. 19. 15:12
11/14 A kérdező kommentje:
malaguti F12/100 de halodtam már apriliánál is ezt a problémát! De megoldást nem
2013. okt. 8. 10:18
12/14 anonim válasza:
Az esetleg nem lehet h a karbi nincs normálisan belőve?
Gondolok a benzin és a levegő arányára, de hallottam már olyat is h a membránokkal voltak bajok.
13/14 Feköce0919 válasza:
Sokan csak azt hajtjátok hogy tisztítani DE AMIRE nem gogdol senki az hogy a tüszelep tarto kis lemezt ne hacsátok el ha rakjátok ossze. Én igy jártam nem figyeltem és egy hajszálnyira ell nyomtam az eredeti pozíciótól.
14/14 Cápeti085 válasza:
Nekem a Jok 3kj csinálja mostanában 2.hetente.Karbi tizta 2 szűrő is van rajt.Membránok malossi karbon lapok.Az úszó meg műanyag.Pedig tényleg olyan mitha el lenne állítva az úszó szint,de nemnigazán lehet rlállítani.Na most ilyenkot mi lehet?Ha megoldódik megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!