Hol tudok venni"T" betüt mágneses matricát amit a kezdő vezetők helyezhetnek ki a kocsira?
Nem értem hogy sok ember miért nem érti meg hogy ki van rakva az a roh.dék tábla neki...
Biztos még bizonytalan egy kicsit és bele kell jönnie a közlekedésbe!
Egy tanács!Nyugodtan tedd ki a táblád mindíg tartsd be a táblára írt sebességet...Sok olyan kö..g lesz aki direkt azért lekerül meg villog..meg huzatja melletted az autóját meg dudál(mert kinnt a matrica), ne törődj vele miattuk hal meg sok ember mert mindíg csak meg akarják mutatni hogy ők a janik.... 1éve aktívan vezetek,igaz nekem sosem volt kinnt ilyen matricám de sok ilyen marha miatt kellett sokszor elhárítanom a dolgokat hogy ne kerüljenek kamion alá...Szánalmas volt nézni hogy menni akarnak de majdnem bumm lett.... Ugy hogy csak nyugodtan!!!
Húúú, te utolsó: 1 éve aktívan vezetek....
Komoly én már 12 éve, még sem kérkedek vele, de nem is volt T betű az autómon!!! :DDDD
A kérdezőnek: ha bizonytalan akkor vagy ne vezessen vagy tegye ki a táblát. Én a T betűs autókat nem szoktam ledudálni az tényleg köcsög dolog. De volt, hogy levillogtam már autót akin nem volt semmilyen jelzés, simán egy idióta vezette.
bocs ez még kimaradt! Nem kérkedek vele csak mondtam!Talán nagy baj?
Amúgy nekem sincs semmiféle táblám max a rendszám :D :D :D :D
Utolsónak: nem is szekálásnak szántam. Nem tudom, hogy merre laksz vagy közlekedsz. Menj végig a 4-es úton, megtudod, hogy kik a barmok! A sok büdös román!
Átlagban el lehet kerülni a baleseteket. Figyelni kell. Tényleg sok a barom az utakon.
Hát azok tényleg :D
Amúgy keresztúr,fonyód,siófok,keszthely ,hévíz környéke meg 4 évenként pécs esetleg még +-ba almamellék :)
Régen, ha jól emlékszem 3 hónapig vagy 6-ig kötelező volt a "T" betű a jogsi megszerzése után. Aztán eltörölték ezt a szabályt.
Semmi szégyen nincs benne, azt jelenti: új vagyok, segítsetek.
Mi lenne ebben szégyen? Nyugodtan ki kell tenni, aki emiatt leszól, az enélkül is lefog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!