Mit gondoltok, érdemes venni egy Aprilia RS125-öt kezdő motornak?
hát ha erös testalkatod van egy ilyen motort megtartanod akkor miért ne ! meg ha van A kategoriád is !
Én is ( újra kezdö) motoros vagyok , mert kb 5 éve nem ültem "paripán " , én is most kisérletekűzek ujra , de én kis 50M3 es robogóba gondolkodom , de nem tudom milyet vegyek annyira nem foglakoztatott a dolog !
az A kategóriáért most megyek csak ugye megvártam a tavaszt hogy jó idő legyen.
Még azon vacilálok hogy ugye az RS-nek a régebbi verziója még nem visszafolytott és abba van 30-40LE, olyan van haveromnak is és már mentem vele elég jó kis motor, de ahoz egy elég régit kell vennem én meg 1-2évesnél nemszeretnék régebbit venni azok viszont csak 20LE-sök az A kategóriás folytás miatt. Lehet megkockáztatom a fojtatla verziót ugyse állított még meg rendőr a 2,5év alatt egyszerse. Van erre egy mondás hogy: "Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik" de hát egy autós rendőr csak nem veszi észre hogy az fojtatlan verzió vagy sem
Így már érdemes.
Az alapok megvannak, jöhetnek a felsőbb élvezetek....
Bár én ink vmi 250 es gépet néznék ki. A 125 annyira elcsépelt már mostanság...
Vmi jókis 250 es 4 ütemű szerkezet, nyomaték van, keveset fogyaszt, nem pörög....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!