Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen izzót vagyek az autóba,...

Milyen izzót vagyek az autóba, hogy minnél messzebb világítsa meg az utat? VW Golf 4

Figyelt kérdés

nem nagyon értek az autókhoz mert nő vagyok :D

de köszönöm előre is

2013. szept. 13. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
OsrAM nIGHTbREAKER PLUS VAGY ge mEGALIGHT uLTRA
2013. szept. 13. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy be kellene állíttatnod a fényszórókat.
2013. szept. 13. 19:50
 3/12 anonim válasza:
Szia. az Osram nightbraker tényleg nagyon jó! Az Auchanban láttam nem ilyan régen. Nekem kb 2 éve az van benne,tartós is.
2013. szept. 13. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezeket ajánlanám:

Jégfehér izzók.

[link]

Elmész egy autósboltba és megkéred az eladót, hogy segítsen kicserélni ha esetleg neked nem menne.

2013. szept. 13. 20:05
 5/12 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan ilyen kék fényű,meg fehér fényű izzókat. A rendőr ha megállit,ott kezdi,hogy 30ezer.
2013. szept. 13. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Először nézd meg, hogy jól van-e beállítva.

Kell egy nagyobb garázs, lehetőleg teljesen vízszintes padlóval. Állj rá a falra teljesen, kapcsold fel a tompítottat (ha van fényszóró magasságállítsá, akkor az legyen a legmagasabb pozicióban. A falon ilysmi formájú fényfoltokat kell látni: ___/ ___/

Valahogy jelöld meg a magasságát, és azt a pontot, ahol a vízszintes átmegy kicsit ferdébe.

Gurulj hátra pár métert. A foltoknak annyi centivel kell lejjebb lenni, ahány méterrel hátrébb mentél. A vízszintes helyzet nem változhat.

Ha sokkal lejjebb, feljebb, vagy oldalra világít, akkor tehetsz bele bármilyen izzót, látni nem fogsz. Ebben az esetben vidd el beállíttatni.

2013. szept. 13. 20:22
 7/12 A kérdező kommentje:
én is ugy tudom hogy az ilyen kék meg fehér szinü izzokért büntetnek de a night breaker plusért nem ugye?
2013. szept. 13. 20:22
 8/12 A kérdező kommentje:
és köszi mindenkinek
2013. szept. 13. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ok, de ha büntetik a fehér fényű izzós autókat akkor miért árulják ezeket az izzókat?
2013. szept. 13. 20:41
 10/12 Sinead ***** válasza:
#9 Gondolom fel van tüntetve a csomagoláson, hogy közúti forgalomban nem használható, ergó csak kiállítási járművekre ajánlják. Arról ők nem tehetnek, hogy a vásárlók ezt nem tartják be.
2013. szept. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!