Van egy simson s50-sem és ha messzebb megyek vele akkor túlmelegedik olyan mintha elszállna benne az erő húzom a gázkart és nem gyorsul meg ilyenek ez miért van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 07:59
1/5 anonim válasza:
Azért van, mert túlmelegszik, ezt nem lehet szebben megfogalmazni... A hengerben elégetett benzin energiatartalmának 18-22%-a fordítódik arra, hogy mozgásban tartsa a motort és téged, a többi elveszik útközben: hővé alakul. Nyilván ha sokáig mész vele, akkor így, hogy egyre melegebb az idő, túlmelegedhet.
Megállsz, hagyod picit hűlni és továbbmész.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor jól gondoltam csak elég idegesítő ez hogy egy idő múlva meg kell állnom vele
2013. ápr. 26. 08:51
3/5 anonim válasza:
elnehidd ezt az időnként meg kell állni a motorral-t,
-egy jó Simsonnal is mehetsz akár 10 órát is egyhuzamban pihentetés nélkül,bírja az röhögve,
-nálad szerintem túl nagy az előgyújtás és emiatt túlmelegszik a motorod,
4/5 anonim válasza:
Szegény keverék (mármint kevés benzint a beszívott levegőhöz) is túlmelegedést okoz. Meg még van pár malőr, pl. szerelési hiba ami ilyen gyengülést produkál.
5/5 anonim válasza:
Nekem ugyanezzel a tünettel főtengelyszimmering volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!