Pancser vagyok, ha én nem szeretek sokat b*szakodni a parkolással, és inkább messzebb állok meg?
Nem vagyok béna,(ilyen http://www.youtube.com/watch?v=PsKPAxKUdgQ ) tudok tolatni, tükröből, parkolni, szegély mellé beállni, megfordulni, két szűk kocsi közé is betolatok, vagy beállok.
De én inkább a kényelmes parkolás híve vagyok, és inkább megállok 1 kicsit arrébb egy utcában, de ott lazán, mint hogy két autó közé becentizzem a kocsit, és még a kiállásra is figyeljek, ha jönnek egy forgalmas úton.
De sokak szerint jó pancser vagyok.
Hogy Ők inkább beállnak két autó közé a padkára fel, félig az egyik kerék vagy a kocsi hátulja lelóg egy forgalmas főútra, de meg tudjanak állni a bolt előtt.
És kiállni ott szerencsétlenkedünk 1-2 perce mert jönnek ezerrel, utána meg piros lesz a lámpa, és áll a sor a kocsi mögött, és nem tudunk letolatni. pár percig.
Egyszer meg egy parkolóban rá áltak anyámra, és nem tudott beszállni, és át kellett másznia az anyós ülésen. De ha messzebb álltunk volna meg, akkor meg "jajj, sétálni kell!"
És én meg ezt utálom. És megfogom magam, és beállok az egyik utcába, ahol nincs forgalom a szegély mellé, és kényelmesen eltudok indulni, meg megállni, vagy egy Tesco parkolóban 20 kocsival arrébb a bejárattól.
De ha jön valaki velem, akkor "jajj, hová mész, elmentl a bolt előtt! Mondom: Ja, de ott álltak, meg forgalmas főút, nehéz letolatni, meg elindulni, meg nem látni a fáktóól a tükröt... "Jaaaaj... Most meg sétálhatunk vissza! -.-'..."
És különben is azt mondják a sétálás is testmozgás. Most miért nehéz egyeseknek, ha sétálni kell 50-100 métert? És nem egyből a kocsiból lehet kiszállva bemenni a boltba/munkahelyre, suliba, akárhova?
Most tényleg pancser vagyok, mert nem szeretek tökörészni a parkolással?
Nagyobb városok belvárosaiban nem válogathatsz, megállsz az első üres helyen, ahol szabályos. Mire elmész úgyis kicserélődik minden, aztán tökmindegy, hogy mekkora helyet hagytál, ha később rád állnak. Gyalogolni viszont nem árt néha kicsit!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!