Budapesten ahogy kijövök a keletiből rögtön ott vannak az 5ös,7es buszok? Vagy messzebb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 09:53
1/11 anonim válasza:
A 7 busz megállója közvetlen a pályaudvar előtt van, a főbejárattal szemben. Az 5 sajnos nem tudom.
2/11 anonim válasza:
Szemben, arra amerra építik a 4-es Metrót.
3/11 anonim válasza:
a főbejáratnál rögtön látod, ahogy kilépsz
4/11 anonim válasza:
Igen, ugyanott van mindkettő a főbejáratnál.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
Olyan kérdésem lenne még, hogy a megállókat bemondják a buszon?
Meg ,hogy lehet jegyet venni a buszon,
vagy azt előre meg kell vennem??
2011. máj. 25. 10:06
6/11 anonim válasza:
Igen, még mindig a Keleti p.u. főbejárata előtt állnak meg a buszok (az 5-ös is a 7-es busz megállójában áll meg).
A másik: érdemes előre jegyet váltanod, mert az 5-ösön nem mindig lehet jegyet venni, de ha igen, akkor drágább, mint az előre megvásárolt.
7/11 anonim válasza:
A bkv buszain nem tudsz jegyet venni, előre meg kell venned.
A megállók bemondása buszfüggő, régi ikaruson nincs, van felújított, azon már van. Az újabb volvokon is van.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi, és előre hol tudok venni:)?
vidéki vagyok ezért nem tudom
2011. máj. 25. 10:15
9/11 anonim válasza:
BKV pénztárban, vagy trafikokban, újságosnál is szokott lenni.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!