Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan maradt a "kezembe" a...

Hogyan maradt a "kezembe" a sebességváltó kar?

Figyelt kérdés
Ma gyorsultam kocsimmal is 3 után azt vettem észre hogy az égész kar függőleges irányba felfele lehet húzni és a bőr sebességváltó szoknya tartotta aztán meg meg jobbra balra lehetet csavargatni a fejét körbe...aztán visszaengedtem és akkor "berögzült" és most oolyan mint volt...Ez hogy történhetett? Lehet túl erősen váltottam vagy mi? Am egy skoda octavia 2000-res évjárat 1,9 TDI...
2013. szept. 11. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Szegény hátad mögött lévők... Nyelték a koromfelhőt.... Gyorsulni egy traktorral.. :DD
2013. szept. 11. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Az nem az én bajom...
2013. szept. 11. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy történhetett? Skoda, ennyi..
2013. szept. 13. 19:01
 4/6 Bajer ***** válasza:
Velem is előfordult már ilyen de az egy veterán platós Opel kisteherautó volt. Nincs rendben a dolog, a karnak kimozdíthatatlannak kéne lennie.
2013. szept. 13. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es, nekem legalább van autóm :)
2013. szept. 13. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Bakker szétszedtem és csak a műanyag golyó a tetéjk az mozgot a váltókar maga az meg sem moccant...körbetekertem a csövet szikszallaggal és rászorítotttam így jobb mint új korában.
2013. szept. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!