Lámpánál Ti hogy várjátok zöldet?
Figyelt kérdés
Üresben minden pedált elengedve vagy lenyomott kuplunggal?2013. szept. 11. 15:11
1/10 anonim válasza:
ha te sebességben várod lenyomott kuplunggal nem sokáig fog egyben maradni a kinyomócsapágy az autódban...
3/10 anonim válasza:
Üresben, persze.
Minek nyomnám folyamatosan a kuplungot? Teljesen felesleges, fárasztó, és a kocsinak sem tesz jót.
5/10 anonim válasza:
ha első vagyok akkor sebességben várom, szeretek lendületesen elindulni, nem akkor váltogatni mikor átvált. ha többedik akkor üres.
6/10 anonim válasza:
Már 5 másodpercre is megéri kivenni üresbe, mert az nem terheli annyira a váltót meg a kuplungot sem, mintha sebességben hagynád, és nyomnád a kuplungot. És ha első vagyok, akkor is kiveszem, mert egy fél másodperc alatt betettem 1-be és el is indultam.
7/10 anonim válasza:
Se a váltó se a kuplung nem terhelődik benyomott kuplunggal való várakozásnál. Egyedül a kinyomócsapágy ami ilyenkor terhelést kap. Csak egy kis kiegészítésként...
Amúgy üresben.
8/10 anonim válasza:
Igyekszem elkerülni a kuplunghasználatot/üresjáratot. Ha mégis úgy jön ki a lépés, csak akkor veszem ki üresbe, ha a gyalogoknak nem váltott a lámpa még villogó zöldet.
9/10 anonim válasza:
Féken állva "D" fokozatban :D
10/10 Bajer válasza:
Manuálisnál sík terepen minden pedált elengedve üresben, lejtőn féket nyomva üresben, automatával D-ben, féket nyomva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!