Kereszteződésben zöld lámpánál behajtottam. Jobbról elzártam az útat a forgalomtól. Amasik h az auto hatra gurulhatott, eszresem vettem h neki koccan1autonak. Majd kaptam az idezest h van két saram. Feleségre kell tanúskodnia aférjnek?
Nem volt szabálysértésem még. Nagy vonalúan közölték h a teteje 225. Az én autómon minimalis karcolas latszik. A sérült autóról semmit nem láttam,mutattak. Az egyik saram h behajtottam ami szamomra áthajthatónak tűnt. a masik h elhajtottam és tudtomon kívűl cserben hagytam! Mire szamithatok?
Tegnap volt idézés egyébként.
a történeted érthetetlen
családtag megtagadhatja, hogy ellened tanúskodjon, vagy rád terhelőt mondjon
"Az egyik saram h behajtottam ami szamomra áthajthatónak tűnt."
Basszus, nem láttad, hogy állnak előtted autók? Hogy az istenbe tűnhet áthajthatónak egy kereszteződés, ha állnak benne?
"Amasik h az auto hatra gurulhatott, eszresem vettem h neki koccan1autonak."
Nem tűnik fel, hogy gurul az autó? Sürgősen add le a jogsidat, ezt az egész társadalom nevében kérem. Hidd el, mindenki jobban jár. Legközelebb azt nem fogod észrevenni, hogy átmész a szembejövő sávba, és véletlenül megölsz egy kétgyerekes családot...
Bónusz: a nevedből látom, hogy nő vagy, de a 100 biztos nem az IQ-dat jelenti. Szedd már össze magad és próbálj meg kicsit kulturáltabban írni, mert ez, amit idehánytál, csak nagyon nehezen érthető...
Nem hiszem, hogy pont a földművesek állnának túl közel hozzád, öcskös! Inkább azok, akik tudnak vezetni, és ezt botor módon rólad is feltételezik.
Ha neked nem megy, tedd ki a T betűt a kocsira, hidd el, senki nem fog normális távolságra állni tőled emelkedőn, mindenki hagy majd 5-6 métert. Nem szégyen, ha kezdő vagy, de a hibáidat inkább ismerd el és gyakorolj, hogy megszűnjenek, ahelyett, hoyg másokat sértegetnél a saját bénaságod miatt.
11:46
Ha beleállnak a kocsid seggébe akkor se gurulj neki. Bár én még nem találkozta olyannal aki 5 centire állt meg mögöttem. Átlag 0.5-1 métert mindig hagynak a két kocsi közt, ha meg annyit visszagurul valaki akkor kezdje el újra tanulni az emelkedőn való indulást. Megjegyezném hogy gyakorlati vizsgán ha egy kicsit is visszagurul az ember az azonnali bukás.
Örülök, hogy ki tudod találni az ilyesmit, azonban mindenki jobban járna, ha nem forgalomban, éles helyzetben próbálnád megfejteni az ilyen rejtélyeket. Legközelebb majd azon gondolkodsz el, hogy ha hirtelen elédugrik egy stop tábla, akkor vajon mit is tegyél?
A bíróságot mocskosul nem fogja érdekelni, hogy neked tetszik-e a magyar gépjárművezető-képzés, amikor gondatlanságból elkövetett halálos kimenetlű baleset okozása miatt kerülsz eléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!