Kereszteződésben zöld lámpánál behajtottam. Jobbról elzártam az útat a forgalomtól. Amasik h az auto hatra gurulhatott, eszresem vettem h neki koccan1autonak. Majd kaptam az idezest h van két saram. Feleségre kell tanúskodnia aférjnek?
Nem volt szabálysértésem még. Nagy vonalúan közölték h a teteje 225. Az én autómon minimalis karcolas latszik. A sérült autóról semmit nem láttam,mutattak. Az egyik saram h behajtottam ami szamomra áthajthatónak tűnt. a masik h elhajtottam és tudtomon kívűl cserben hagytam! Mire szamithatok?
Tegnap volt idézés egyébként.
9.!
Rohadtul nem forgalomban találtam ki, hanem itthon. És a STOP táblákat meg az ilyen alap dolgokat tudom! Jó lenne nem ítélkezni, hanem ink. a saját kerteden nézz először körbe, Te ,,földműves"!
Tipikus női sofőr <- az ilyenektol nyilik ki a bicska a zsebemben. Sajnalom ha szanalmas eletetek soran nem talalkoztatok egyetlen olyan belevalo novel sem, aki TUD vezetni es a buta fejecsketekben felallitott sztereotipiat kepes ledonteni. Notarsaim neveben kikerem magunknak ezt a megjegyzest.
Pont tegnap tolatott nekem egy 'tipikus ferfi sofor', amikor beparkolt elem. En meg az autoban ultem es lattam, hogy kozel lesz, aztan bumm, mozdult a vas. Persze a festek a lokharitomrol lepattant. Az ipse 50es koruli es egy szikkadt sz.rt vezetett aminek nem volt egy ep eleme, amin ne lett volna horpadas, karcolas. Tipikus, gondoltam magamban, egy no sosem cseszne ossze ennyire a kocsijat. (ugye milyen sztereotipia ez is?)
Kerdezo, ami teged illet, legyszives tanulj meg helyesen irni, mert a joerzesu embereket nagyon kiboritja a trehany helyesiras.
Nem baj ha nem megy meg a vezetes, de akkor vegyel extra orakat, vagy kerj meg egy rutinos sofor ismerost, hogy vigyen el valami parkoloba, ahol tudsz bravuroskodni, gyakorolni, tanulni, mert ez "áthajthatónak tűnt" meg ez "eszresem vettem h neki koccan1autonak" ezek iszonyu hibak, amik idovel emberi eletekbe is kerulhetnek. Meg most tanulj beloluk, amig csak anyagi karod szarmazik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!