Keverhetem a zöld és rózsaszínes-pirosas hűtőfolyadékot?
Figyelt kérdés
Forest rózsaszínes-pirosas hűtőfolyadékot töltöttek bele a szervizbe hűtőfolyadék cserénél. Nekem ugyanilyen márkájú zöld színű hűtőfolyadékom van. Szerintetek ezzel a folyadékkal után tölthetek? Vagy ha nem, akkor milyen folyadékkal?2013. máj. 28. 16:32
1/8 anonim válasza:
Simán keverheted, az csak színezőanyag benne, alapból színtelen mindegyik.
2/8 anonim válasza:
Nem csak a színezék más, a piros folyadék alu hűtőkbe való, zöldet a műanyag, ill. réz hűtőkbe szokás tenni, ha az alu hűtőbe zöldet öntesz akkor eldugíthatja, megeheti a hűtődet!
3/8 anonim válasza:
Valóban létezik úgynevezett alu-barát fagyálló, de ez is független a színtől.
6/8 anonim válasza:
Igen de az kék, a zöld meg szinte mindig műanyagba való, az alu hűtőt meg összeb@ssza, de ha ennyit megér megkockáztatni akkor te csak keverd de a kérdezőnek ne ajánlgasd ezt a megoldást.
7/8 anonim válasza:
Legyen igazad, de annyit azért árulj már el nekem, milyen az a műanyag hűtő?
8/8 anonim válasza:
Nekem volt olyan pudva autóm amiben műanyag volt komplettan a hűtő, meg olyan is persze amiben a középrész réz volt és a széle műanyag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!