Előfordulhat egy kereszteződésben, hogy egyszerr lesz zöld a lámpa?
Egyik haveromnak neki ment egy villamos. Azt mondta zöld volt neki, és a villamos vezető is ezt állította.
Létezik ilyen?
persze. egyszer én is így jártam,mentem a 60-nal a városban,láttam zöldre fog váltani a lámpa. utána azt láttam a lámpához érve hogy a gyalogosoknak is zöld a lámpa.(ilyen nem szokott lenni-Fehérvár) majd nem keresztbe fordultam,teli rakománnyal olyat fékeztem és nem csak én,hanem a buszok is,meg minden autó.minden gyalogos futott amerre látott :D
Sajnos elő fordul.
Elsőnek!
Én is fehérvári vagyok.Hol történt ez?
1. nem száguldozók,mert nem akarok 22 évesen 30 ember miatt ülni.
2. a megengedett sebességnél 10%-kal kevesebbel mentem. előbb gondolkodj,aztán irj.
Elofordul hogy jobbrakanyarodsz, es a zebra amire raengednek szabad a gyalogosnak. Ilyenkor elsobbseget kell adnod.
Gondolom a villamosnal is van olyan hogy kanyarodik es az autoknak is szabad jelzes van, akkor a villamos kellett volna hogy elengedjen.
Olyanrol viszont meg nem hallottam hogy keresztiranyu forgalomnak egyidoben lenne zold, az nagyon el van szurva akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!