Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a BMW R1150RT-ről és a K1600GTL-ről? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

image.motorcyclistonline.com/f/newsandupdates/motorcycle_news/122_1101_2012_bmw_k1600_gt_gtl/31663945/122_1101_12_o%2B2012_bmw_k1600_gtl%2B.jpg

2013. szept. 7. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

De ugye nem csajozásra veszel ilyen motort?:)

Amúgy én annyit mondok kényelmes vasak.:) (Igaz nem lány vagyok!)

2013. szept. 8. 01:16
 2/11 anonim ***** válasza:
s1000rr inkább:P
2013. szept. 8. 06:47
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Ha nekem annyi pénzem lenne hogy meg tudnám venni az egyiket nem kérdezném mások véleményét.

Szerintem ha tudsz motorozni teljesen mindegy melyiken feszítesz. Én sem vagyok lány csak "irigyellek" hogy csak ilyen probléma akadályoz a motor vásárlásában....

2013. szept. 8. 07:10
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
Hallod te most csak azért akarsz venni egy motort hogy csajozz??nem ezért veszünk motort!de amúgy te tudod de akkor rossz helyen keresgélsz,akkor sportmotort vegyél ne túramotort.
2013. szept. 8. 08:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha már annyira tudni akarjátok (nem mindenki "csajozásért" (?!) vesz gépet, mintha más szempont itt a GYIK-on nem is létezne, ennyire beszűkült embereket, röhej... :D ) azért kérdem, mert sokan leszólják a sport-túrákat (a full dress túragépekről nem is beszélve), amiatt kérdezek rá (és a kérdés még mindig él! nem más, EZ!), hogy nagyon tetszenek ezek a gépek, főleg az R1150RT, és nem tudom, hogy e motor bevállalható-e még (csajszi szemmel is!), vagy már a "használhatatlan", netán "ronda" kategóriába tartozik?
2013. szept. 8. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Ugyan miért lenne használhatatlan? Amire kitalálták arra jó. Meg ronda... Ha neked tetszik, mással ne foglalkozz...

Azért gondolkozunk így, mert amit kérdezel, az értelmetlen. :) Ízlés kérdése kinek mi, pl a boxer motor tök jó dolog szerintem, de lehet valaki szerint meg nem... Figyelj, ha szeretsz túrázni, és tetszik, akkor majd feltétlen szerezz egyet.:)

Én meg nem szeretem a speedeket, inkább supermoto (egyhenger mindenek felett!:D) vagy régebbi veterán gép persze szigorúan kétütemű!:) És lehet van aki szerint nem 'bevállalható' a régi TS, de nekem bejön, és kész. Hát most nehogy azért ne tetsszen egy motor, mert másnak rossz róla a véleménye.:D

2013. szept. 8. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:
A csajokat kérdezted, te gyökér, és csodálkozol a válaszokon? :D
2013. szept. 8. 12:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Másokat sértegess, engem még álmaidban se, te szerencsétlen agyagedény.
2013. szept. 8. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyökér vagy akkor is, h a csajokat kérdezed. :D
2013. szept. 9. 12:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondtam már mit csinálj anyaszomorító. Alkalmazd! Netán hülye vagy gyerek? :)
2013. szept. 9. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!