Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki WagonR+ autót vásárolné...

Suzuki WagonR+ autót vásárolnék, G13BB (régi 76 lóerős) motorral vegyem, vagy M13A (Ignis motoros 94 lóerős) motorral?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. Melyik motor sikeresebb? Melyiknek van több nyűgje? Melyik fogyaszt jobban?
tegnap 19:30
 1/3 A kérdező kommentje:

Tudtom szerint a 76 lovas szíjas, a 94 lovas láncos motor. Ez érdemben jelent vmi különbséget?

Köszi mindenkinek!

tegnap 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ebbe a kasztniba a 76 lóerő is bőségesen elég, de én speciel nem bírnám ki, hogy ne a 94 lovassal csapassam csak úgy kíváncsiságból :D

G13BB a régi Swiftekben szeretet szelepszár szimeringes lenni, de egy nagy összeg javítani. Gondolom a WagonR-ek is pont ugyan azt a motort kapták. Szóval lehet, hogy itt is elő tud fordulni.

M13A motorral Swift volt még a családban. Egész jól bírta a kiképzést, bár még így is sikerült belefutni vele a motorcserébe.

tegnap 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

76 lovas automata Wagonom volt(vonóhoroggal)bánom, hogy eladtam.

a 94 lovas VVt motorost ajánlom, de automatában..élményautó, az biztos.

bármelyiket veszed, azonnal alváz- és üregvédelem(akár otthon az udvarban)

ha bordásszíjast beszel, akkor azonnal cseréltess szíjat, ha láncosat, akkor azzal nincs gond.

tegnap 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!