Suzuki WagonR+ autót vásárolnék, G13BB (régi 76 lóerős) motorral vegyem, vagy M13A (Ignis motoros 94 lóerős) motorral?
Tudtom szerint a 76 lovas szíjas, a 94 lovas láncos motor. Ez érdemben jelent vmi különbséget?
Köszi mindenkinek!
Szerintem ebbe a kasztniba a 76 lóerő is bőségesen elég, de én speciel nem bírnám ki, hogy ne a 94 lovassal csapassam csak úgy kíváncsiságból :D
G13BB a régi Swiftekben szeretet szelepszár szimeringes lenni, de egy nagy összeg javítani. Gondolom a WagonR-ek is pont ugyan azt a motort kapták. Szóval lehet, hogy itt is elő tud fordulni.
M13A motorral Swift volt még a családban. Egész jól bírta a kiképzést, bár még így is sikerült belefutni vele a motorcserébe.
76 lovas automata Wagonom volt(vonóhoroggal)bánom, hogy eladtam.
a 94 lovas VVt motorost ajánlom, de automatában..élményautó, az biztos.
bármelyiket veszed, azonnal alváz- és üregvédelem(akár otthon az udvarban)
ha bordásszíjast beszel, akkor azonnal cseréltess szíjat, ha láncosat, akkor azzal nincs gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!