Miért ilyen olcsók a 2010-2012 -es H Astrák?
Autókat keresek ebben a kategóriában és meglepően olcsók. Teszteket néztem róla, azt mondják tartósak, egyszerűek, nem rohadnak. Megnéztem a gépjárműnyilvántartásban néhány fehér modell rendőrautó volt egykoron, de ez feltétlenül redflag kell, hogy legyen?
Esetleg van valami buktató ezeknél a modelleknél?
1-2 literrel tobbet zabal egy japannal, + tipushibakbol is tobb van.
Ergo hiaba olcso, hosszu tavon osszessegeben ez lesz a dragabb.
Nem tudok dönteni. A japán/koreai autók jóval érdekesebbek mint az opel, jobban tetszenek. Viszont a rozsdásodás előjön náluk azt olvastam.
Egy hasonló évjáratú Yaris vagy egy Hyundai I20 már inkább kétmillió és afelett van valamivel míg ezek az opelek 1.4-1.6 környékén.
Ha belekalkuláljuk azt a néhány literes fogyasztás különbséget, akkor is jobban kijövök egy japán autóval szerinted?
20 ezret megyek evente, igy nekem hamar megterult a felar. A masik, hogy alig van szerelo, az is dragan.
10 evig tartom ezt az autot es milliokat sporoltam. Ha a vegen rozsdasan megy a bontoba akkor is.
Vegig tudod te is szamolni, nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!