Miért ilyen olcsók a 2010-2012 -es H Astrák?
Autókat keresek ebben a kategóriában és meglepően olcsók. Teszteket néztem róla, azt mondják tartósak, egyszerűek, nem rohadnak. Megnéztem a gépjárműnyilvántartásban néhány fehér modell rendőrautó volt egykoron, de ez feltétlenül redflag kell, hogy legyen?
Esetleg van valami buktató ezeknél a modelleknél?
Elcseszett egy konstrukció!
Akkora súlya van, mint egy A6-os Avantnak és cserébe benne van egy kávédaráló szintü motor.
Akinek 1.6-osa van, az is azt mondja, hogy pörgetni kell, mint az állat, hogy menjen szerencsétlen.
#14 kevered a J Astrával. Az volt borzasztóan nehéz. Annál az 1.6 szívó i tényleg elég vérszegény volt.
A H-ban az 1.4 szívó volt valóban szenvedős, főleg nyáron klímával. Az 1.6 csak mint a nyomatékszegény szívó motorok lendületből autózós. Az 1.6T teljesen jól ment, de az ritka. Az 1.8 szívó, 1.9 dízellel sincs dinamikában különösebb gond.
H Astra rohad?! :O :D Én még nem láttam ilyet. Maximum ha törött volt. Két ponton jellemző, de az is inkább a nemtörődömség miatt: első sárvédőívek alja, ha soha az életben nem takarították ki a mögötte és a dobbetét között felhalmozódó sós trutyit. De ez minden autóra igaz 20 éves korára, nem típusspecifikus jelenség.
A másik a toronyszilent felső része. Főleg a facelift előtti példányoknál, ahol még kemény műanyagból volt a védőkupak. Bejutott alá a nedvesség. és 15-20 év alatt meg tudta enni. Viszont ez meg egy cserélhető alkatrész, tehát nem tragédia.
A karosszérián ha valami sérülés mentén meg is jelenik a rozsda, nagyon lassan terjed csak tovább köszönhetően a galvanizálásnak. Közel nem F Astra szint! Semmivel nem rosszabb, mint az átlag. Sok volt belőle a ridegtartású ex-céges autó. Ezek ma jobb állapotúak korrózió szempontjából mint a korabeli mazdák, fordok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!