Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek gáz ha valaki...

Szerintetek gáz ha valaki autób*zi?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és mióta az eszemet tudom imádok minden autót (kicsi, nagy, régi, új stb.)

Legszivesebben minden időmet az az autókkal töltöm, vezetek, szerelek, nézem őket a neten, és közben szó szerint csorog a nyálam... Jobban szeretem bárminél, még a nőknél is.

2013. szept. 6. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz.

Én a motorokért vagyok megőrülve, persze az autókat is nagyon szeretem.

2013. szept. 6. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát téged sem irigyellek:D
2013. szept. 6. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez a sorrend,asszony,család,munka, autó.De ha te jól érzed így magad ,akkor semmi gond mindenki azt kezd és tesz az életével amit akar!
2013. szept. 6. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, autób*zikra egyértelmű szükség van. :)

(pl. ki írná a totalcart különben :D )

2013. szept. 6. 23:17
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Őszintén engem nagyon irritálnak az olyan emberek, akik folyton az autókról, motorokról beszélnek, és életük fénypontja mindig az aktuális kocsikázás vagy motorozás. Persze nem harapnám le emiatt senki fejét, lehet, hogy bírnám is, de ez nálam negatív tulajdonságnak számít.
2013. szept. 6. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én minden nap mentek le valami kocsis képet vagy teszek el könyvjelzőbe valami kocsis honlapot vagy hirdetést szóval nem vagy egyedül.xD
2013. szept. 6. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is rajongok, bár főleg a motorokért, de elég sok régebbi kocsi is van amit megnézek. Bár nálam csak ritka, ha látok egy motoros képet, akkor fél órát nézegetek ilyeneket, videókat... Bár azért engem nem érdekel jobban a nőknél, csak izgibb mint a TV-t bambulni.:D
2013. szept. 7. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is autóbu*i vagyok, de azért a nők mégis jobban érdekelnek. Ha már az autó előrébb van a nőknél, akkor...
2013. szept. 7. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, ha tud egy határt tartani... Én a motorokat szeretem eléggé, de nem minden percben azzal foglalkozom. 1 nap megnézek 2x kb 2 motoros oldalt meg unalmamban hírdetéseket és ennyi.
2013. szept. 7. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!