Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbontóba hogyan kerülnek a...

Autóbontóba hogyan kerülnek a roncsok?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy kilóra veszik. Az hogy éri meg a tulajnak amikor alkatrészenként akár több százezreket is kereshet rajta?

ma 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sok választása,mivel véglegesen kivonni csak ugy tudja, ha bontóba leadja.
ma 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Te fizetsz érte, ne hülyéskedj. Volt egy működésképtelen, forgalomból kivont roncsom, örököltem sajnos, fölhívtam néhány bontóst, mindegyik 40-50 ezret mondott. Ahol meg elméletileg kötelesek átvenni, oda meg csak tréleren tudtam volna elvinni, az meg azt mondta, ő elviszi 40-50 ezerért. Ha csak nem a bontó mellett laksz és áttoljátok
ma 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:

"Az hogy éri meg a tulajnak amikor alkatrészenként akár több százezreket is kereshet rajta?"

Gondolom még soha nem volt autód és azért vagy ilyen kis naiv. Ez nem így működik! Ha van egy autód, ami már neked nem kell, nem úgy van, hogy majd te otthon szétszeded, az alkatrészeket meg fölpakolod jófogásra. Ami meg nem kel el, azt bedobod a kukába. És el van intézve. Ez így egyrészt full illegál, másrészt az életedben nem kerül le a nevedről a már nem is létező autó. Fizetheted után az adót életed végéig, utána meg a gyerekeid, akik megöröklik a nem létező autódat.

Ahhoz hogy lekerüljön egy kocsi a nevedről, vagy eladás tényét igazoló adásvételi, vagy bontási igazolás kell. Utóbbit a bontó tudja kiállítani.

A bontó meg nem arról szól, hogy te jól járj és keress rajta. A legritkább esetben fizetnek neked a roncsért. Ha jó pénzért kilóra megvennék, akkor senki nem szórakozna a pár százezres autók eladásával.

ma 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!