Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már magatokon hogy...

Éreztétek már magatokon hogy egy genetikai roncsok vagytok?

Figyelt kérdés
Én azt érzem magamon egyre jobban ahogy telnek az évek csak néhány probléma a sok közül rossz látás kopaszodás hát gerinc ferdülés gyenge kommunikációs készség plusz még ragyás is vagyok, kóros soványság,, tudom hogy a legtöbb dolgon lehet még változtatni de nagyon padlón vagyok ha tükörbe nézek mondanom se kell az önbizalmam az nulla így az embereket kerülöm szégyellem magam sokszor ezek miatt sajnos mostanában az alkoholhoz nyúlok legalább egy kis időre elfelejtem a problémákat.Nem panaszkodni akarok csak jólesett kiírni magamból igazából senkinek nem tudok erről beszélni
2022. okt. 12. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Én nem.
2022. okt. 12. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Egy abszolút életképtelen szar vagyok.
2022. okt. 12. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Mikor ventolin nélkül fuldoklok akkor igen, de mikor lefutok 5km et fulladás nélkül akkor az ellenkezőjét.
2022. okt. 12. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Viszont a környezetemben sok emberen igen.
2022. okt. 12. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Folyamatosan.
2022. okt. 12. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. okt. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!