Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új BMW-kben miért telefonálnak...

Új BMW-kben miért telefonálnak mindig a sofőrök?

Figyelt kérdés
Hogyhogy állandóan tárgyalnak valamit? Vagy lehet ez az image része és magukban beszélnek? (Én már erre is gondoltam).
2013. szept. 5. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Biztos egy 20M ftos autó tulajának arra van szüksége hogy magába beszéljen azért, hogy menőnek tünjön
2013. szept. 5. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
főnökömnek nem BMW-je van, de akármikor látom, mindig a fülében van a headset, szerintem még szarás és alvás közben is!
2013. szept. 5. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Mert új BMW-je (a maffiózókon kívül, bár részben rájuk is vonatkozik) annak van, aki eleget keres hozzá. Aki viszont sokat keres annak sok a dolga. Szétszakadni viszont senki sem tud, ergo mióta feltalálták a mobil kommunikációt azóta ki is használják az emberek...
2013. szept. 5. 21:12
 4/7 Dörmögő ***** válasza:

Mert megvette a sokmilliós BMW-t, és nem maradt pénze egy kihangosítóra.☺

Amúgy kíváncsi vagyok hogy felétek csak BMW-ben telefonálnak? Mercibe, Audiba, Volkswagenben nem?

2013. szept. 6. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Már megint a BMW-sek. A BMW-sek a sátán szolgái. A BMW-sek gonoszak. A BMW-sek kismamákat esznek babakocsistul, gyerekestől az utcán, mindenki szeme láttára. A BMW-sek akár 10 parkolóhelyet is el tudnak foglalni egyszerre egy darab autóval! A BMW-sek kizárólag az út közepén, a záróvonalon tudnak közlekedni, vagy a sraffozott területen, ahol ilyen nincs, ott egy BMW-s sem lelhető fel. A BMW-sek mindenki elé bevágnak, Massa is egy elé bevágó BMW miatt szenvedett balesetet a Hungaroringen, amely olyan agresszíven cikázott, hogy kirepült a helyéről az ültetőrúgója.

Tilccsákbeőket!

Kihangosító funkció és külső hangszóró már minden telefonon van évek óta. Telefon a tartóban, és lehet beszélni. Aki magában beszél az nem menőzni akar, hanem az már az elhülyülés jele. Vagy csak egy szórakozott professzor. (Aki épp elhülyülőfélben van.)

2013. szept. 6. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Massát Barrichello rugója találta el ami a Brawn gp-ről esett le, és a hátsó kerék "lőtte ki".
2013. szept. 6. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. szept. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!