Sofőrök! Szerintetek inkább szívatják a tanulóvezetőket, ha kint a T betű, vagy segítik?
Is-is.
6 évvel ezelőtt voltam tanulóvezető. A jogsi kézhezvétele után még egy évig kitettem a T betűt a kocsimra. Nos, ez a következőképpen hatott az emberekre:
-ha álltam valahol, nagyon gyorsan kikerült, ahogy csak tudott
-forgalomban villogott a hátam mögött
-forgalomban udvariasan megvárt
-forgalomban kézjelekkel segített (nem, nem nemzetközi jelzéssel!)
-és amit mindenki, kivétel nélkül automatikusan megtett: igyekeztek megelőzni akkor is, ha ötvennel mentem lakott területen (mert hát a T betűs csak csigáskodhat)
Azért szerintem tedd ki, mert összességében nézve megvéd.
Engem segítettek T-s koromban, és most már én segítem őket - az intelligencia hiányát mutatja meg, ha valaki "szívatni akarja" a T betűs autókat.
Illetve - nem tudod, nem éppen akkor vizsgázik-e, amikor épp "szívatod" pl szándékosan nem engeded be a sávba, s nem tudja megfelelően lereagálni a helyzetet, s emiatt bukik meg. Gyalogosként is egyértelműen jelzem felé, hogy nem áll szándékomban lelépni a "zebrára", nyugodtan menjen.
Szivatják...
Viccelsz, a mentőnek nem állnak félre, SŐT... meg gyalogosokat gázolnak a zebrán...
Ha magadról van szó, szerintem semmiképp ne tedd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!